Başakşehir zorlu sınavda: Rakip Beşiktaş

Avrupa'da perşembe günü Gent ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir, ligde de yarın Beşiktaş'ı konuk edecek. Son iki haftada mağlubiyet alan Başakşehir, siyah beyazlıları yenerek moral depolamak istiyor. Beşiktaş'ta Welinton'un kart cezalısı olduğu, Rachid Ghezzal'ın durumunun ise maç saatinde netleşeceği kaydedildi.

SPOR 11.03.2023, 10:54 13.03.2023, 09:26 Hakan Öksüz
Başakşehir zorlu sınavda: Rakip Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftası, yarın dev bir karşılaşmaya sahne olacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda mücadele eden Medipol Başakşehir, sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Yarın (pazar) saat 19.00'da başlayacak maç, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmada hakem Mete Kalkavan düdük çalacak.

Beşiktaş, liderlik yarışının uzağında kaldı

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, çıktığı son lig karşılaşmasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etmiş ve 3 haftalık galibiyet hasretine son vermişti. Puanını 43'e yükselten siyah beyazlılar, 57 puanlı lider Galatasaray ve 51 puanlı Fenerbahçe'nin uzağında kaldı. 

Başakşehir, puanları eşitlemek istiyor

Avrupa'da fırtına gibi esen Medipol Başakşehir ise son iki lig maçından mağlubiyetle ayrıldı. 40 puanla ligin 5'inci basamağında yer alan Emre Belözoğlu'nun öğrencileri, Beşiktaş'ı yenerek puanları eşitlemek ve perşembe günü oynanacak Gent maçı öncesi moral depolamak istiyor. 

Welinton yok, Ghezzal'ın durumu belirsiz

Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Welinton Souza'nın Başakşehir karşısında sahaya çıkamayacağı kaydedildi. Sakatlığı atlatan ancak Antalyaspor maçı öncesinde yapılan ısınmada kasığında ağrı hisseden Rachid Ghezzal'ın bu maçta yer alıp almayacağı bilinmiyor. Siyah beyazlılarda Cenk Tosun sarı kart sınırında yer alıyor. 

Yorumlar (0)