Başakşehir ve Beşiktaş karşı karşıya: Muhtemel 11’ler

Süper Lig'in 25. haftasında Başakşehir ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Bu akşam gerçekleştirilecek mücadelenin muhtemel 11’leri belli oldu. İşte detaylar…

SPOR 12.03.2022, 09:32 13.03.2023, 12:10
Başakşehir ve Beşiktaş karşı karşıya: Muhtemel 11’ler

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, Başakşehir'e misafir olarak gidiyor. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda gerçekleştirilecek mücadele için düdük saat 19.00'da çalacak. Hakem Mete Kalkavan tarafından idare edilen karşılaşmada Deniz Caner Özaral ve Volkan Narinç yardımcı hakemlik görevini sağlayacak. Başakşehir-Beşiktaş maçı ise beIN Sports canlı şekilde yayınlayacak.

İki takımın mücadele geçmişi

Fraport TAV Antalyaspor, Demir Grup Sivasspor ve Fatih Karagümrük karşılaşmalarında görülen puan kayıplarının sonrasında ligde gerçekleştireceği son maçında MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek puanını 43'e çıkaran siyah-beyazlı ekip, yeni haftaya 3. sırada girecek.

Ligde gerçekleştirdiği son 2 karşılaşmasında Yukatel Kayserispor ve Corendon Alanyaspor karşısında 1-0'lık mağlubiyetle Medipol Başakşehir ise 40 puanla ligde 5. basamakta bulunuyor.

Eksikler

Beşiktaş'ta Ghezzal'ın durumu belirsizliğini korurken, Welinton cezalı.

Medipol Başakşehir'de ise sakatlığı olan Mesut Özil söz konusu karşılaşmada forma giyemeyecek. Eden Karzev'in durumu hakkında kesin sonuç ise maç saatinde ortaya çıkacak.

Muhtemel 11'ler

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Leo Duarte, Touba, Lima, Mahmut, Biglia, Aleksic, Serdar, Januzaj, Okaka

Beşiktaş: Mert, Onur, Tayyip Talha, Colley, Masuaku, Amir Hadziahmetovic, Salih, Gedson, Maxim, Cenk Tosun, Aboubakar

Yorumlar (0)