Başakşehir haftalar sonra rahat bir nefes aldı

Alt sıralardaki rakibi BB Erzurumspor’u konuk olduğu maçta 2-1 mağlup eden Medipol Başakşehir, haftalar sonra rahat bir nefes aldı. 

SPOR 30.04.2021, 13:32 01.05.2021, 00:50
Başakşehir haftalar sonra rahat bir nefes aldı

Aldığı altın değerindeki 3 puanla Süper Lig’in alt sıralarından az da olsa uzaklaşmayı başaran turuncu-lacivertliler, evinde oynayacağı MKE Ankaragücü müsabakasını da kazanıp rakipleriyle olan puan farkını daha da açmak istiyor.

Puanını 40 yapıp 15. sıraya yükseldi

Süper Lig’in 38. haftasında BB Erzurumspor’a konuk olan Başakşehir, 1-0 geriye düştüğü ve gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldığı zorlu maçta rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. 

BB Erzurumspor karşısında alınan kritik 3 puanla beraber Aykut Kocaman’ın takımı, puanını 40 yapıp 15. sıraya yükseldi.

Erzurumspor galibiyetiyle rahat bir nefes alan M. Başakşehir’in sıradaki hedefinde ise MKE Ankaragücü var. 3 Mayıs Pazartesi günü Fatih Terin Stadı’nda oynayacak karşılaşmada da Başakşehir takımı mutlak 3 puan peşinde olacak. Galip gelmesi durumunda 43 puana ulaşacak olan Başakşehir, alt sıralardan da önemli ölçüde uzaklaşmış olacak. 

Gulbrandsen Başakşehir’i sırtlamaya devam ediyor

Erzurumspor maçının 84. dakikasında attığı golle takımı Başakşehir’e altın değerinde 3 puanı hediye eden Norveçli futbolcu Gulbrandsen, Erzurum’u ligin ilk yarısında da boş geçmemişti.

Başakşehir’in, sahasında 1-0 üstünlükle tamamladığı maçta turuncu-lacivertlilerin tek golünü yine 28 yaşındaki oyuncusu Gulbrandsen atmıştı..

Süper Lig’de 7 ve Türkiye Kupası’nda ise 4 golü bulunan Gulbrandsen Başakşehir takımının en skorer oyuncusu durumunda.

Yorumlar (0)