Başakşehir'den Avrupa'da tarihi zafer!

Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden tek takım olan Başakşehir, dünya devi rakibi Manchester United'ı Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Demba Ba ve Visca'nın golleriyle 2-1 mağlup ederek tarihi bir zafer kazandı.

SPOR 04.11.2020, 23:09
Başakşehir'den Avrupa'da tarihi zafer!

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu üçüncü hafta maçında temsilcimiz Başakşehir ile İngiliz devi Manchester United karşılaştı. Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Başakşehir 2-1'lik skorla kazanmayı başardı.

İlk yarı maçın skorunu belirledi

Temsilcimizin Şampiyonlar Ligi tarihindeki ilk golünü 13. dakikada Demba Ba kaydetti. Demba Ba'nın attığı golün asistini yapan Edin Visca, 40. dakikada farkın 2'ye yükselmesini sağladı. Manchester United, 43. dakikada Anthony Martial ile maçın skorunu tayin etti.

Başakşehir, bu galibiyetle birlikte grupta puanını 3'e yükseltmeyi başardı. İlk 2 maçını galibiyetle tamamlayan Manchester United ise 6 puanda kaldı.

Manchester United'ın İstanbul kabusu

Manchester United, İstanbul'da oynadığı son 3 maçında da galibiyet alamadı. İngiliz devi daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı oynadığı maçlarda da sahadan yenilgiyle ayrılmıştı.

Grubun 4. hafta karşılaşmasında Başakşehir ile Manchester United, 24 Kasım Salı günü karşılaşacak.





Yorumlar (0)