Başakşehir Aykut Kocaman ile sözleşme imzaladı

Başakşehir, teknik direktör Aykut Kocaman ile 2,5 senelik bir sözleşmenin imzalandığını kaydetti.

SPOR 01.02.2021, 13:58 02.02.2021, 09:16
Başakşehir Aykut Kocaman ile sözleşme imzaladı

Kulüpten yapılan açıklamada, “Başakşehir olarak prensip anlaşmasına vardığımız teknik direktör Aykut Kocaman ile 2,5 senelik bir sözleşme imzaladık.” denildi.

Başkan Göksel Gümüşdağ’ın da bulunduğu imza töreninde açıklamalar yapan Aykut Kocaman’ın, Başakşehir Ailesi’nin bir parçası olmaktan ötürü mutluluk duyduğunu ifade ettiği paylaşıldı.

"Aykut kocaman başarı odaklı bir teknik isim"

Başkan Gümüşdağ, Kocaman’ın ülkemizin en değerli teknik direktörlerinden olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Birikimi ve tecrübesiyle Başakşehir’e çok fazla katkısı olacağını düşünüyorum. Futbolculuk ve teknik direktörlük zamanında kupa kazanmaya alışkın, başarı odaklı bir teknik isim Kocaman.

Kurulmuş olduğu günden bu zamana dek bilimsel çalışmalara önem veren Başakşehir ile teknoloji ve yapay zeka aile futbolu buluşturan Avrupa’nın sayılı teknik direktörlerinden olan Kocaman’ın buluşmasının ülkemiz futboluna değer katacağına inanıyorum. Ligin sıralaması ve takamda meydana gelen sakatlıklardan dolayı zor bir dönemde görevi devraldı. Şimdiye dek kadromuzda bulunan 10 futbolcunun sakatlıkları sürüyor. Şansız bir dönemden geçiyoruz fakat el birliği ile tekrar üst sıralara çıkıp kulübümüzü hak etmiş olduğu yere taşıyacağız. Bu hedef ile taşın altına elini koyan Aykut Kocaman’a yeniden ailemize hoş geldin diyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

Yorumlar (0)