Bartın’daki futbol turnuvasında tekmeler havada uçuştu

Bartın’da gerçekleştirilen futbol turnuvasında karşı karşıya gelen Abdipaşaspor ve Kumlucaspor futbolcuları, maç sonunda birbirine girdi. Futbolcuları ayırmaya çalışan polis ekipleri, kavgaya biber gazıyla müdahale etti. 

SPOR 25.06.2022, 08:46 25.06.2022, 13:03
Bartın’daki futbol turnuvasında tekmeler havada uçuştu

Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Çilek Kupası’nın finalinde Abdipaşaspor ve Kumlucaspor karşı karşıya geldi. Heyecanlı anların yaşandığı müsabakada 90 dakika berabere tamamlandı. Maçın normal süresinin berabere bitmesi sebebiyle seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarını Abdipaşaspor 9-8’lik skorla kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. 

Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can da biber gazından etkilendi

Kupayı kazandıkları için büyük sevinç yaşayan Abdipaşasporlu futbolcular, kutlamalar esnasında Kumlucasporlu futbolcularla sözlü tartışma yaşamaya başladı. Futbolcular arasındaki sözlü tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Saha içindeki kavgada yumruklar ve tekmeler havada uçuştu. Kavgayı sonlandırmak için uzun süre mücadele eden polis ekipleri, olaya biber gazı sıkarak müdahale etti. O sırada kavgayı ayırmak için sahaya giren Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can da biber gazından etkilenen isimlerden biri oldu. Polis ekipleri tarafından olayların yatıştırılması sonrası iki takım da sahadan ayrıldı.



Yorumlar (0)