Barselona’da Messi dönemi sona erdi

Barselona, “Tarafların anlaşmasına karşın La Liga düzenlemeleri ve kulübün ekonomik durumu sebebiyle Messi ile sözleşme yenileyememektedir.” ifadelerine yer verdi.

SPOR 05.08.2021, 21:45 07.08.2021, 11:08
Barselona’da Messi dönemi sona erdi

İspanya ligi takımlarından olan Barcelona, Arjantinli oyuncu Messi ile yeni sözleşme için anlaşılamadığını ve görüşmelerden çekildiğini duyurdu.

Messi’nin uzun zamandır süren görüşmeleri dün gece çıkmaza girdi. Barcelona’nın CEO’su Ferran Reverter’in Messi’nin takımda kalması maksadıyla yapmış olduğu görüşmelerden sonuç çıkmadı ve taraftarlar masadan kalktı.

Messi, Barcelona’nın projesine artık çok fazla inanmadığını ve kulübün istemiş olduğu yüksek maaş indirimini gerçekleştirmeyeceğini kaydetti. Bu karar sonrası Barcelona da görüşmelerden çekildi.

“Kariyerinde başarılar diliyoruz”

Barcelona Kulübü tarafından yapılmış olan duyuruda, “İki tarafın sözleşme imzalama taleplerine karşın, bu duruma ekonomik sorunlar engel oldu. Lionel Messi, sonuç olarak Barcelona’ya devam etmeyecek. Sözleşmenin imzalanamamasından dolayı taraflar büyük bir üzüntü yaşıyor. Bütün katkılarından dolayı Messi’ye teşekkür ediyoruz ve kariyerinde başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)