Barcelona'da kazan kaynıyor!

Lionel Messi-Eric Abidal tartışmasının yankıları sürerken Barcelona Kulübü, Abidal ile yola devam etme kararı aldı. İddiaya göre krizden yararlanmak isteyen M. City, Messi'yi transfer etmeye çalışacak.

SPOR 06.02.2020, 10:49
Barcelona'da kazan kaynıyor!

Barcelona, Pep Guardiola ile Tito Villanova'dan sonra teknik direktörlük konusunda istikrarı bir türlü sağlayamadı. 

Son olarak Quique Setien ile anlaşan Katalan ekibinde kulüp içinden gelen tartışma haberleri saha içine gölge düşürdü. Sportif Direktör Eric Abidal ile takım kaptanı Lionel Messi, yapılan planlamalar konusunda tartıştı.

Tartışmanın başlama sebeplerinden birinin, Barcelona'nın geleneğine aykırı olarak genç futbolcuların kiralık olarak verilmesi olduğu söyleniyor. Bu sezon Carlos Alena, Carles Perez ve Todibo gibi genç oyuncular takımdan uzaklaştırıldı. Malcom da Zenit'e gidince, Messi'nin, "Herkesi gönderdiler. Dembele de sakatlanınca yine kadroda sıkıntı yaşadık" dediği iddia edildi.

Abidal'in Sport'a verdiği röportajda röportajda futbolcuların, Ernesto Valverde'den memnun olmadığını ve hiçbir futbolcunun çalışmadığını söylemesi tartışmanın büyüklüğünü gözler önnüe serdi. Rakitic ve Arturo Vidal'den gelen "bir şeyler yoluna girmeli" açıklamaları, kulübün içindeki tartışmanın kanıtı olarak gösteriliyor.

Tüm bu olaylardan sonra 32 yaşındaki Messi, Haziran 2021'de sona erecek sözleşmesini uzatmama yoluna gidebilir. Manchester City'nin bu durumdan faydalanıp Messi'yi kadrosuna katabileceği konuşuluyor.

Yorumlar (0)