Barcelona, Cidde'de kayboldu!

İspanyol devi Barcelona, bu akşam Atletico Madrid ile İspanya Süper Kupası yarı finalinde karşılaşacak. TD Ernesto Valverde ve Sergio Busquets'in gerçekleştireceği basın toplantısı, Katalan ekibinin şehirde kaybolmasından dolayı beklenen saatte yapılamadı.

SPOR 09.01.2020, 13:37 12.01.2020, 15:18
Barcelona, Cidde'de kayboldu!

Real Madrid, Valencia engelini 3-1 geçti ve İspanya Süper Kupası finalindeki rakibini beklemeye başladı. Barcelona ile Atletico Madrid ise bu akşam kıyasıya mücadele edecek. Dev karşılaşma öncesinde şaşırtıcı bir olay meydana geldi.

TD Ernesto Valverde ile Sergio Busquets'in gerçekleştireceği basın toplantısı, kulüp şoförünün stadyumları karıştırması nedeniyle beklenen saatte düzenlenemedi.

Barcelona'nın Atletico Madrid karşılaşmasının son antrenmanını ve basın toplantısını Al-Ittihad'ın sahasında yapması planlanmıştı ancak kulüp tarafından yapılan açıklamada şoförün, yarı finalin oynanacağı King Abdullah Stadyumu'na gittiğini ve bu sebeple şehirde karışıklık yaşadıklarını ifade etti.

Valverde de gecikmeli basın toplantısında, şakayla karışık "Şehri daha iyi tanıdık" dedi.

Süper Kupa bu sezon ilk kez yurt dışında 4 takımlı bir turnuva şeklinde gerçekleştiriliyor ve Barcelona'nın, Real Madrid'in finaldeki rakibi olmak için önce Atletico Madrid'i mağlup etmesi lazım.

Yorumlar (0)