Barça'da Arda Güler harekatı

Arda Güler, Fenerbahçe ve A Milli Takım'da gösterdiği performansla devlerin radarına girdi. Barcelona'nın, Arda için Fenerbahçe ile temasa geçtiği ileri sürüldü. İşte Katalan ekibinin Arda için uygulamayı düşündüğü transfer formülü...

SPOR 09.05.2023, 17:09 10.05.2023, 17:53 Hakan Öksüz
Barça'da Arda Güler harekatı

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki oyuncusu Arda Güler, sahada verdiği görüntü ve üstün futbol zekasıyla futbolseverlerin gönlünde taht kurdu. Rakip takım futbolcuları ile taraftarlarının da takdirini toplayan genç yetenek, A Milli Takım'a yükseldi. Son haftalarda Fenerbahçe'de daha fazla forma şansı bulmaya başlayan Arda'nın geleceği merak ediliyor. 

Arda'nın geleceği merak konusu

Önceki hafta çıkan haberlerde Arda'nın ailesinin, çocuklarının Avrupa'daki bir takıma gitmesi yönünde Fenerbahçe yönetimi ile görüştüğü iddia edilmişti. Aileyle görüşen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gelecek yıllarda Arda'nın mutlaka Avrupa'ya gönderileceğinin sözünü vermişti. Arda ise şimdilik Fenerbahçe'de kalmak ve kupalar kazanmak istediğini dile getirmişti. 

Genç 10 numara, Avrupa'nın devlerinin radarına girdi. İspanyol basınında çıkan haberlere göre genç yetenekler arayan ve gelecek 10 yılın kadrosunu kurmak isteyen Barcelona, Arda Güler'i takibe aldı. Üstün top hakimiyeti ve oyun görüşü nedeniyle Arda'yı isteyen Katalan ekibinin, Fenerbahçe yönetimini yokladığı öne sürüldü.

Satın alma opsiyonlu kiralama seçeneği düşülebilir

İddialara göre Arda Güler de Barcelona'ya gitmek için istekli. Sarı-lacivertli kulüp, Arda'yı 20 milyon avrodan ucuz bir bedelle elinden çıkarmak istemiyor. Katalan temsilcisinin, Arda için "satın alma opsiyonlu kiralama" formülünü kullanabileceği söyleniyor.

Yorumlar (0)