"Bana inananların yüzünü kara çıkarmayacağım"

Uzun bir zamanın ardından Galatasaray'a dönen ve performansıyla dikkatleri çeken Turan, "Fatih Hoca'mın ve bana inananların yüzünü kara çıkarmayacağım." dedi.

SPOR 06.09.2020, 22:12
"Bana inananların yüzünü kara çıkarmayacağım"

Galatasaray geçtiğimiz akşam Türk Telekom'da oynamış oludğu son hazırlık maçında Hatayspor ile sahaya çıktı. Mücadelede kaptan Arda Turan, ortaya koyduğu performansla büyük bir beğeni aldı ve dokuz senenin ardından tekrar giymiş olduğu sarı-kırmızılı formayla da gol atmayı başardı.

Arda Turan, geçtiğimiz sezon Başakşehir'de yalnızca 12 resmi maçta forma giydi.

Hatayspor maçında göstermiş olduğu başarılı performansla Fatih Terim'in yüzünü güldüren futbolcu sezon öncesi kampında hırsıyla da dikkatleri üzerine çekti.

"Lig için sabırsızlanıyorum"

Yeni sezonda performansının nasıl olacağı merak edilen Arda Turan, "Çok daha iyi olmak için eksiklerimi kapatacağım. Amacım sezon süresince istikrarlı bir grafik sergileyip takımıma en iyi şekilde katkı sağlayabilmek. Sarı-kırmızılı ekipte olmayı ve bu formayı giymeyi çok özlemişim. Fatih Hoca'mın ve bana inanan kimsenin yüzünü kara çıkarmayacağım. Yeni sezon için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)