Balotelli kızardı, Adana Demirspor fark yedi!

Süper Lig'de Avrupa kupalarını hedefleyen Adana Demirspor, Mario Balotelli'nin kırmızı kart gördüğü maçta deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-0 yenildi. Böylece Balotelli, Trabzonspor karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

SPOR 17.04.2022, 18:10 18.04.2022, 00:25 Hakan Öksüz
Balotelli kızardı, Adana Demirspor fark yedi!

Süper Lig'de 33'üncü hafta maçında Avrupa kupalarına gitmek için üst sıralara tırmanmak isteyen Adana Demirspor, Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaştı. Ligde sonraki hafta evinde lider Trabzonspor'u ağırlayacak olan Adana Demirspor, maça 3 puan parolasıyla çıktı.

Kasımpaşa fişi ilk yarıda çekti

Zorlu karşılaşmada gol perdesini açan taraf ev sahibi Kasımpaşa oldu. İstanbul ekibi, 11'inci dakikada Doğucan Haspolat ile 1-0 öne geçti. 45+1'de sahneye çıkan Jackson Muleka, Kasımpaşa adına farkı ikiye çıkardı. 

Balotelli direkt kırmızı kart gördü

45+3'te rakibine sert bir müdahalede bulunan İtalyan yıldız Mario Balotelli direkt kırmızı kart gördü ve Adana Demirspor 10 kişi kaldı. Balotelli, böylece Trabzonspor maçında cezalı duruma düştü.

Kasımpaşa'dan farklı tarife

İkinci yarı ev sahibi Kasımpaşa için kolay geçti. Florent Hadergjonaj ile bir penaltı kaçıran Kasımpaşa, 63'te Muleka'nın golü ile farkı üçe çıkarttı.

Dakikalar 73'ü gösterirken hakem bir kez daha Kasımpaşa lehine penaltı düdüğünü çaldı. Penaltı atışını gole çeviren Umut Bozok, skoru belirledi: 4-0.

Bu sonuçla birlikte 52 puanla 5'inci sırada kalan Adana Demirspor, 54 puanlı Başakşehir'i geçme şansını tepti. Kasımpaşa ise puanını 44'e yükseltti.

Adana Demirspor ligin 34'üncü haftasında cumartesi günü Trabzonspor'u ağırlayacak. Kasımpaşa ise deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Yorumlar (0)