Balotelli, Adana Demirspor’a dönmek istiyor

Adana Demirspor’dan ani bir kararla ayrılan ve transfer olduğu Sion’da büyük sorunlar yaşayan Mario Balotelli, eski kulübüne geri dönebilmek için Başkan Murat Sancak ile sık sık iletişim kuruyor. 

SPOR 25.11.2022, 10:09 25.11.2022, 17:41
Balotelli, Adana Demirspor’a dönmek istiyor

Teknik direktör Vincenzo Montella ile kavga ettikten sonra Adana Demirspor’dan ayrılma kararı alan Mario Balotelli, yaz transfer döneminde İsviçre’nin Sion kulübüne imza atmıştı. Transfer olduğu Sion’da saha içinden çok saha dışı olaylarıyla gündeme gelen İtalyan futbolcu, burada bir türlü aradığı mutluluğu bulamadı. Gece hayatına düşkünlüğü ve taraftarlarla yaşadığı problemler sebebiyle eleştirilerin odağında olan Balotelli, tekrar Türkiye’ye dönebilmenin yollarını arıyor. 

Bonservissiz olursa transfer gerçekleşebilir

Edinilen bilgilere göre Balotelli’nin saha dışı tavırlarından rahatsız olan Sion yönetimi, oyuncunun sözleşmesini feshetmek için dönem dönem nabız yokluyor. İsviçre’den ayrılmak için her yolu deneyen Balotelli’nin ise sık sık Murat Sancak ile irtibata geçerek yeniden Adana Demirspor’a dönmeye çalıştığı bildirildi. Bu sezon Sion formasıyla 9 maçta 5 gol kaydeden Balotelli, tribünlere yaptığı hareketle büyük tepki çekmişti. Dzyuba’dan istediği verimi alamayan ve santrafor bölgesine yeni bir takviye yapması beklenen Adana Demirspor yönetiminin de Balotelli’ye kapıları kapatmadığı, bonservissiz olması halinde transferin gerçekleşebileceği öne sürüldü. 

Yorumlar (0)