Bale için Çin'den rekor transfer ücreti!

Real Madrid'de kendisine kadroda yer bulamayan Gareth Bale'ye, Çin takımı Shanghai Shenhua yüksek bir meblağda teklif yapmayı planlıyor. Çin'e transferi daha önce son anda iptal olan Gareth Bale'in bu kez gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

SPOR 29.10.2019, 16:16
Bale için Çin'den rekor transfer ücreti!

İspanyol ekibi Real Madrid'e 2013 yılında  101 milyon euro bonservisle Tottenham takımından imza atanGareth Bale’in 6 yıllık İspanya La Liga heyecanı sona eriyor. Zinedine Zidane’ın Real Madrid’de teknik direktör olmasının ardından kadroda yer almakta zorluk yaşayan Gareth Bale’ye Çin ekibi Shanghai Shenhua gözüne kestirdi.

gareth bale' ile ilgili görsel sonucu

Önceki yıllarda Gareth Bale’yi takımına almak isteyen ancak gerçekleştiremeyen Shanghai Shenhua’nın, bu sefer yüksek bir miktarla Real Madrid ve Gareth Bale’nin karşısına çıkacağı iddia ediliyor. Marca’da yer alan haberde; Shanghai Shenhua yönetimi, Ocak ayında Gareth Bale’yi kadrosuna katmak amacıyla 40 milyon Euro bonservis bedelini ödemeyi göze aldı.

İlgili resim

Real Madrid'in istediği rakama bu rakamın çok yakın olduğu, iki kulübün anlaşma sağlayacağı konuşuluyor. Gareth Bale’yi trasnfer etmek için çalışmalara başlayan Shanghai Shenhua, yıldız oyuncuya 30 milyon Euro maaş teklif edeceği açıklandı.

gareth bale' ile ilgili görsel sonucu

Real Madrid takımında mutlu olmayan Gareth Bale’nin de teklifi kabul edeceği, Zinedine Zidane’ın da yıldız futbolcunun gitmesine izin vereceği bilgisi yer aldı.

Yorumlar (0)