Babel'den tepki çeken paylaşım

Galatasaray'da, Alanyaspor karşılaşmasında Ryan Babel, oyun esnasında ıslıklanmıştı. Hollandalı futbolcunun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma da tepki yağdı.

SPOR 20.09.2021, 22:02
Babel'den tepki çeken paylaşım

Galatasaray, Süper Lig'de ilk mağlubiyeti Aytemiz Alanyaspor karşısında aldı. Sarı-kırmızılılar, Candeias'ın 87'inci dakikadaki golüne engel olamadı ve karşılaşmayı 1-0 kaybetti.

Sarı-kırmızılılarda taraftarların hedefinde, ikinci devre oyuna giren Ryan Babel vardı. Hollandalı oyuncu, kendisine tepki gösteren taraftarlara alkışla karşılık verdi.

"Bana destek verenlere teşekkürler"

Babel'in sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşıma da tepki geldi. Araba içinde çekilen fotoğrafını paylaşan Babel, "Son dakikalarda mağlup olmak daha çok acıtıyor. Bu müsabakadan ders çıkarmalıyız. Bugün bana kişisel olarak destek veren taraftarlara teşekkür ederim." notunu düştü. Galatasaraylı taraftarlar bu paylaşımın altında da Babel'e tepkilerini gösterdi.

Terim'den taraftara çağrı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Alanyaspor maçının ardından taraftarların tepkisini değerlendirmişti. Terim, "Özellikle evimizdeki maçlarda taraftarlarımız bazı futbolculara veyahut bir futbolcuya bu tepkiyi gösterirse bunun üstesinden gelemeyiz. 'Yuh' çekilerek olmaz bu işler. Biz buna alışkın değiliz. Bizim en büyük destekçimiz ve yardımcımız taraftarımız. Bu şekilde devam edilirse oyuncuları kaybederiz. Tedavinin en büyüğünü sahaya çıkarken taraftarlar yapacak. Soyunma odasında ağlayanlar var. Bunlar hoş şeyler değil." ifadelerini kullanmıştı. 

Yorumlar (0)