Babel, Club Brugge maçında forma giyemeyecek!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Club Brugge karşılaşmasından önce açıklamalarda bulundu.

SPOR 25.11.2019, 16:51 12.01.2020, 16:20
Babel, Club Brugge maçında forma giyemeyecek!

Fatih Terim'in konuşmasının satır başları şöyle:

"Futbol hayatınızda çok az karşılaşabileceğiniz bir durumla karşı karşıyayız. 16+2 ile oynayabiliyoruz, listeye yazmadığımız oyuncularımız var. Cezalı oyuncularımız var, sakat oyuncularımız bir hayli fazla. B listesine ağırlık vereceğiz."

"Cezalı ve sakat oyuncularımız var. Falcao, Andone, Luyindama, Şener ve Babel. Sürpriz oldu ama Babel de var."

"Onlar olmazsa tadı da tuzu da olmaz"

"Taraftarımız bilmeli ki onlar olmazsa bizim olmaz ihtimalimiz yok. Avrupa'daki başarılarımıza taraftarlarla ulaştık. Onlar olmazsa tadı da tuzu da olmaz. Gelen takımların, Galatasaray'dan önce "Cehennem" deme nedenleri onlardır. Bazı seyircilerimizin yaptığı yanlışları taraftarlarımız düzeltecektir. Belhanda'nın tribüne yaptığı hareket yanlış! Ondan önce çenesi kırılıp 3 ay sahalardan uzak kalması gerekirken 15 gün sonra sahaya çıkan oyuncudan söz ediyoruz. Bunları da unutmamak lazım."

"Böyle baktığımızda; taraftarımızın, küçük küçük gruplar halinde seyirciler de olsa bunu anlayışla karşılamalarını rica ediyorum. Belhanda'nın yaptığı iş yanlış, adresi de yanlış!"

"Nasıl oynadıklarını bilmenizi isterim"

"Babel milli takım maçından dizi çok şiş şekilde döndü. Bir yanda dizini halletmeye çalışırken, biz de işin ruhunu tedavi etmeye çalıştık. Ben kendisiyle teke tek konuştum ve maça çıktı. Babel'in bu kadar uzun süre oynayacağını da tahmin etmedim. Babel de bir fedakarlık yaptı. Bizim de fedakarlığa ihtiyacımız var. Taraftarlardan da bunu bekliyorum. Bize her zaman sahip çıkan onlar! Oyuncuların da taraftarlar tarafından gösterilecek fedakarlığa ihtiyacı var. Herkesin karnesi tutuluyor, kimse merak etmesin.abel antrenmana çıkmayacak zaten. Oynayamam demiş. Bütün bu yaraları sarmamızda en büyük desteği taraftarlarımız sağlayacaktır. Babel ve Belhanda ile ilgili böyle hatırlatma istedim. Nasıl oynadıklarını bilmenizi isterim."

Yorumlar (0)