Avustralya Açık'ta Federer ve Serena Williams 3. turda!

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde 3 numaralı seribaşı Roger Federer ve kadınlarda 8 numaralı seribaşı Serena Williams, 3. tura yükseldi.

SPOR 22.01.2020, 17:00
Avustralya Açık'ta Federer ve Serena Williams 3. turda!

Avustralya'nın Melbourne kentinde gerçekleştirilen turnuvanın 3. gün karşılaşmaları, akşam seansındaki mücadelelerle sona erdi.

Erkeklerde Filip Krajinovic ile karşı karşıya gele Federer, 1 saat 32 dakika süren karşılaşmayı 6-1, 6-4 ve 6-1'lik setlerle 3-0 kazanarak bir üst tura çıktı. 

Kadınlarda Sloven Tamara Zidansek ile karşılaşan ABD'li Serena Williams ise 1 saat 18 dakikalık mücadelede rakibini 6-2 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yendi.

Öte yandan tek erkeklerde 9 numaralı seribaşı Roberto Bautista Agut ve 12 numaralı seribaşı Fabio Fognini, kadınlarda ise 10 numaralı seribaşı Madison Keys 3. tura çıkan diğer isimler oldu.

4. günün programı

Avustralya Açık'ta yarın erkeklerin 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Federico Delbonis, 4 numaralı seribaşı Daniil Medvedev de Pedro Martinez ile karşı karşıya gelecek.

Kadınlarda ise 2 numaralı seribaşı Karolina Pliskova ile Laura Siegemund ve 4 numaralı seribaşı Simona Halep ile Harriet Dart karşılaşacak.


 

Yorumlar (0)