Avrupa liglerinde son durum!

İtalya'da Seria A'da lider Juventus, Fiorentina'yı 2-1'le geçerek bitime 5 hafta kala şampiyonluğu ilan etti. Siyah beyazlılar, Seria'da son 8 yıldır üst üste şampiyon oldu. İşte Avrupa'nın 5 büyük liginde ve Spor Toto Süper Lig'de son durumlar...

SPOR 21.04.2019, 10:53 21.04.2019, 11:13
Avrupa liglerinde son durum!

Avrupa'nın 5 büyük liginden biri olan İtalya Serie A'da lider Juventus bitime 5 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. İşte Avrupa'nın 5 büyük liginde son durumlar:

İNGİLTERE PREMİER LİG

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk yarışı başa baş devam ediyor. 34. hafta itibariyle Manchester City 86 puanla zirvede yer alıyor. En yakın takipçisi Liverpool ise 85 puanla City'yi takip ediyor. Premier Lig'de son 4 hafta nefesleri kesecek!

ALMANYA BUNDESLİGA

Almanya'da bitime 4 hafta kala Bayern Münih 70 puanla zirvede yer alıyor. En yakın takipçisi Borussia Dortmund ise bir maç eksiği ile 66 puanla lider Münih'i takip ediyor. Dortmund'un bu hafta kazanması durumunda iki takım arasındaki fark yeniden 1 puana düşecek.

İSPANYA LA LİGA

İspanya'da bitime 5 hafta kala Barcelona zirvede rahat bir şekilde yoluna devam ediyor. Katalan ekibi 33. hafta itibari ile en yakın rakibi Atletico Madrid'in 9 puan önünde 77 puanla zirvede yer alıyor. İkinci sıradaki Atletico Madrid'in puanı ise 68. Real Madrid ise bu sezon şampiyonluk yarışındak çok uzakta yer aldı. Kralın takımı 32 maçta topladığı 61 puanla 3.'sırada yer alıyor.

FRANSA LİGUE 1

Fransa Ligue 1'de  lider Paris ST Germain şampiyonluk için gün sayıyor. Paris ekibi ikinci sıradaki Lille OSG'ye 32. hafta itibariyle 17 puan fark atmış durumda. PSG'nin matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemesi için gelecek maçta 1 puan alması yeterli olacak.

SPOR TOTO SÜPER LİG

Spor Toto Süper Lig de ise Medipol Başakşehir bir maç eksiği ile 61 puanla zirvede alıyor. İkinci sıradaki Galatasaray ise Başakşehir'i 59 puanla takip ediyor. Yine bir maç eksiği olan Beşiktaş ise 53 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Yorumlar (0)