Avrupa Ligi'nde rövanş heyecanı

Temsilcilerimiz Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda rövanş mücadelelerine çıkacak.

SPOR 15.08.2019, 10:22
Avrupa Ligi'nde rövanş heyecanı

Trabzonspor, Çekya temsilcisi Sparta Prag'ı, Yeni Malatyaspor ise Sırbistan ekibi Partizan'ı ağırlayacağı maçlarda eleyerek, bu kupada grup aşaması öncesi son eleme turu olan play-off'a çıkmaya çalışacak. 

Süper Lig'i geçen sezon 4. sırada bitiren teknik direktör Ünal Karaman yönetimindeki Bordo-mavili takım, bu sezon Avrupa Ligi'ne 3. eleme turundan başladı. Trabzonspor bu turda eşleştiği Sparta Prag ile deplasmandaki ilk maçta 2-2 berabere kaldı.

Medical Park Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak maçta Danimarkalı hakem Jakob Kehlet düdük çalacak.

Bordo-mavili takımda Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi'nin uzun süreli sakatlığı sürüyor.

Trabzonspor'un Sparta Prag karşısına Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban ve Sörloth 11'i ile çıkacağı tahmin ediliyor.

Bu turu geçen takım, play-off'ta Universitatea Craiova (Romanya)-AEK (Yunanistan) eşleşmesinden üstün çıkacak ekiple karşılaşacak.

YENİ MALATYASPOR TUR PEŞİNDE

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Partizan ile karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatya Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak maçta İngiliz hakem Chris Kavanagh düdük çalacak

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki Türk ekibinin turu geçebilmek için rakibini gol yemeden 2 farklı skorla mağlup etmesi veya gollü 3 farklı skorla kazanması gerekiyor. 

Mücadele 3-1 Yeni Malatyaspor'un galibiyetiyle sonuçlanırsa uzatmaya gidilecek. 15'er dakikalık iki uzatma bölümünde de tabela değişmezse, turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. 

Yorumlar (0)