Attila Szalai'ye İngiltere’den talip çıktı! İşte ilk teklif…

Premier Lig ekiplerinden West Ham, Fenerbahçe’nin Macar savunma oyuncusu Attila Szalai’ye talip oldu. 

SPOR 07.08.2022, 14:19
Attila Szalai'ye İngiltere’den talip çıktı! İşte ilk teklif…

Kim Min-Jae’nin takımdan ayırılışı sonrası stoper bölgesinde 1 numaralı isim haline gelen Attila Szalai için yeni teklifler gelmeye devam ediyor. Son olarak İngiltere’nin köklü kulüplerinden West Ham, 24 yaşındaki başarılı oyuncu için Fenerbahçe’ye ilk resmi teklifini iletti. Savunma bölgesine takviye yapmak isteyen İngiliz kulübünün ilk hedef olarak Szalai’yi belirlediği öğrenildi. 

West Ham’ın teklifi 8 milyon avro

West Ham’ın Szalai ilgisini okuyucuları ile paylaşan İngiliz basını, bu transfer için Fenerbahçe’ye 8 milyon avro önerildiğini öne sürdü. Fenerbahçe’nin bu teklifi az bulduğu belirtilen haberde görüşmelerin devam ettiği vurgulandı. 

Fenerbahçe’ye 2,2 milyon avroya geldi

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 12 milyon avro olan Szalai, profesyonel futbol kariyerine Vasas altyapısında başladı. Avusturya’da Rapid Wien ve Kıbrıs Rum Kesimi’nde Apollon Limassol formaları giyen 24 yaşındaki futbolcu, 2020-2021 sezonunun ara transfer döneminde Fenerbahçe’ye 2,2 milyon avro bonservis bedeliyle transfer oldu. Başarılı stoper, 24 kez de Macaristan A Milli Takımı’nda forma giydi. 

Yorumlar (0)