Atiba Hutchinson gözyaşlarını tutamadı

Beşiktaş'ta 10 senedir forma giyen Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson için veda organizasyonu gerçekleştirildi.

SPOR 06.06.2023, 21:34
Atiba Hutchinson gözyaşlarını tutamadı

Siyah-beyazlı kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, 40 yaşındaki oyuncunun mukavelesi Süper Lig'in 38'inci ve son haftasında yarın (7 Haziran) Konyaspor ile oynanacak müsabakanın akabinde bitecek.

Veda etkinliği yapıldı

Deneyimli oyuncu için siyah-beyazlı takım, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman evvelinde veda etkinliği gerçekleştirdi. Organizasyona Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol AŞ Genel Müdürü ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, teknik direktör Şenol Güneş, futbolcular, teknik ekip ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü Nevzat Demir Tesisleri personeli iştirak etti. 



"Herkesten sevgi gördüm"


Takıma hitaben konuşan Atiba, şu sözleri sarf etti:

"Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kapıdan içeri girdiğimden bu yana 10 sezon oldu. Buradaki herkesten fazlasıyla sevgi gördüm. Buradaki herkes burayı çok özel kıldı. Kendimi burada her zaman evimde gibi hissettim. Şenol Güneş beni her daim destekledi, bunun için Şenol Güneş'e çok teşekkür ediyorum. 10 sene içinde yaşadığım her şey harikaydı. Şimdi veda etmem lazım. Burası müthiş bir yer. Emre Kocadağ'a bana desteklerinden dolayı minnettarım. Arkadaşlarımla birlikte üç şampiyonluk yaşadık. Her daim beni ileri iten kuvvet arkadaşlarım oldu. Bana verdikleri şeyler için arkadaşlarıma minnettarım. Sahada her daim her şeyimi vermeye çabaladım."



Süper Lig'de 270 maça çıktı

Siyah-beyazlı formayı 2013-14 sezonundan beri terleten Atiba, üç Süper Lig, birer TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Süper Kupa ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Beşiktaş'ta 270 lig maçına çıkan Kanadalı oyuncu, 24 gol kaydetti. Atiba, TFF Süper Kupa'daki üç, Türkiye Kupası'ndaki 19 maçta birer defa ağları havalandırdı. Deneyimli futbolcu, Avrupa'daki bütün kulvarlarda da 42 maçta bir defa gol attı. 

Yorumlar (0)