Atiba, futbola Beşiktaş'ta veda edecek!

Kasım ayında Kanada Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda yer almak isteyen Atiba Hutchinson, futbol kariyerinin son sezonunda da Beşiktaş forması giyecek. İddialara göre yönetim, Kanadalı oyuncu ile 1 yıllık sözleşme yapacak.

SPOR 19.06.2022, 13:32 20.06.2022, 11:15 Hakan Öksüz
Atiba, futbola Beşiktaş'ta veda edecek!

2013 yılında Hollanda'nın PSV Eindhoven takımında Beşiktaş'a transfer olan Atiba Hutchinson, 2022-2023 sezonunun bitiminde kariyerini noktalayacak. 9 yıl boyunca siyah beyazlı formayı terleten Kanadalı oyuncu, futbola Beşiktaş ile veda edecek.

Süper Lig'de yabancı kuralının değişmesi nedeniyle takımda yer açılması, siyah beyazlı yönetimin Hutchinson ile 1 yıllık sözleşmeye imza atacağı konuşuluyor. Kanadalı oyuncunun da kariyerinin son sezonunu Beşiktaş'ta geçirmek istediği kaydedildi.

Dünya Kupası için kariyerini 1 yıl uzattı

39 yaşındaki orta saha oyuncusu, Kasım ayında Katar'da başlayacak Dünya Kupası'nda Kanada Milli Takımı'nın formasını giyecek. Bu nedenle kariyerini sonlandırma kararını 1 yıl erteleyen Hutchinson, yeni bir takımla maceraya atılmak istemiyor.

Beşiktaş formasıyla 325 maça çıktı

Siyah beyazlılar ile 10'uncu sezonuna çıkacak olan Atiba Hutchinson, Beşiktaş formasıyla 325 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda 26 gol ve 37 asistle oynayan Kanadalı futbolcu, 3 kez Süper Lig kupası kazandı. Hutchinson, Beşiktaş formasıyla Türkiye Kupası ve Süper Kupa sevinci de yaşadı.

Yorumlar (0)