Asist kralı Max Kruse geri dönüyor!

Bir ayı aşkın zamandır takımdan ayrı kalan ve bugün takımla antrenmanlara başlayacağı tahmin edilen Fenerbahçeli yıldız futbolcu, 24 Kasım’daki Yeni Malatyaspor maçında forma giyebilecek.

SPOR 12.11.2019, 09:39 12.11.2019, 09:51
Asist kralı Max Kruse geri dönüyor!

14 Ekim’de Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleşen idmanda kasığında 2. derece yırtık oluşan Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse, BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasında tekrar sahalarda yer alacak. Sakatlığının ardından kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu ve bireysel performans antrenörü Fatih Yıldız’ın çabalarıyla, normalden daha kısa bir zamanda iyileşen yıldız oyuncunun bugün takımla çalışmalara başlayacağı tahmin ediliyor.

max kruse ile ilgili görsel sonucu

4 karşılaşmada kadroda yer almadı

Fenerbahçe'nin teknik heyeti, millî takım arası olduğu için idmanlarda aşırı bir yükleme yapmadan Kruse’yi 24 Kasım tarihinde oynanacak olan Malatya karşılaşmasında oynatmanın planlarını yapıyor. Süper Lig'in ilk 7 haftasında yaptığı 5 asistle takımın en çok gol pası veren futbolcusu olan Kruse, sakatlığından dolayı Denizlispor, Konyaspor, Kayserispor ve Kasımpaşa karşılaşmalarında kadroda yer almamıştı.

alper potuk ile ilgili görsel sonucu

Sarı-lacivertli takımda cuma günkü Kasımpaşa maçının ardından oyunculara 3 gün izin verilirken, Sadık Çiftpınar ile Alper Potuk izin yapmadan Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde özel antrenör eşliğinde antrenman yapmaya devam etti.
 

Yorumlar (0)