Arjantinli yıldız: Türkiye'de salgından yana bir korkumuz olmadı!

Trabzonspor'da forma giyen Arjantinli yıldız Jose Sosa, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına ilişkin yaptığı açıklamada, "Türkiye’de salgından yana bir korkumuz olmadı. Dünya çapında pandemi ilan edildiğinde Türkiye buna zaten fazlasıyla hazırdı." ifadelerini kullandı.

SPOR 26.04.2020, 14:47
Arjantinli yıldız: Türkiye'de salgından yana bir korkumuz olmadı!

Trabzonspor'un Arjantinli yıldızı Jose Sosa, TNT Sports'un sorularına yanıt verdi. 

Jose Sosa, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına ilişkin, ''Türkiye'de salgından yana bir korkumuz olmadı." açıklamasını yaptı. 

"Salgın, Arjantin’de olduğu gibi Türkiye’ye de geç geldi"

Yeni tip koronavirüsün (Covid-19) Türkiye'ye geç geldiğini kaydeden Jose Sosa, ''Türkiye’de şanslıyız. Salgın, Arjantin’de olduğu gibi Türkiye’ye de geç geldi. Avrupa’daki gibi engellenmesi zor olmadı. 1 maç seyircisiz oynadık ve lige ara verdik. Doğruyu söylemem gerekirse, Türkiye’de salgından yana bir korkumuz olmadı. Dünya çapında pandemi ilan edildiğinde Türkiye buna zaten fazlasıyla hazırdı.'' dedi. 

"Benim durumumda pek çok futbolcu bulunuyor"

Trabzonspor ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Jose Sosa, geleceğine ilişkin durumun belirsizliğini koruduğunu kaydederek, "Tüm bu yaşananlardan sonra ne olacak bilmiyorum. Her yerde koronavirüs sorunu var. FIFA’nın sözleşmeleri lig bitimine kadar uzatacağına dair görüşler var. Çünkü benim durumumda pek çok futbolcu bulunuyor. Kontratımın son dönemi içindeyim. Şimdi konuşursam, kulüple sorun yaşayabilirim." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)