Arda Turan’dan Fatih Terim’e duygu yüklü veda yazısı

Fatih Terim’in Galatasaray’dan ayrılması sonrasında bir paylaşım gerçekleştiren Arda Turan, duygu dolu cümlelerle hocaya veda etti.

SPOR 11.01.2022, 09:54 11.01.2022, 17:32
Arda Turan’dan Fatih Terim’e duygu yüklü veda yazısı

Galatasaray’da art arda gelen kötü sonuçlar sonrasında fatura Fatih Terim’e çıktı.

Sarı-kırmızılı ekipte Başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim, Galatasaray Stadı’nda bir görüşme yaptı.

Görüşme sonrasında ise Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Bu ayrılık gündeme bomba gibi düşerken futbolculardan ise peş peşe mesajlar geldi.

Bu mesajlar arasında en dikkat çeken ise Arda Turan’dandı.

Turan, Instagram hesabı üzerinden hocasıyla fotoğraflarından oluşan bir kolajla birlikte uzun bir mesaj paylaştı.

Arda Turan’ın Fatih Terim’in arkasından yazmış olduğu veda notu şöyle:

“Bizlere ayrılık yok”

“Ne söyleyeceğimi bilemiyorum çünkü bizlere ayrılık yok. Ben biliyorum ki, Fatih Terim eğer hayatınızdaysa daha özelsinizdir ve daha da mutlusunuzdur. Sizler bana en zor dönemlerimde hiç yargılamaksızın sarıldınız ve bana uzanan el olduğunuz. Beni evladınızı kucaklarcasına sarılıp, hatalarımla kabul ettiniz ve beni ayağa kaldırdınız.

Arda Turan'dan Fatih Terim paylaşımı: "Merak etmeyin..." | NTVSpor.net

“Babalığı ve liderliği bana öğrettiniz”

Hayatıma ilk kez dokunduğunuz 1999 senesinden bu zamana dek sizlerle yaşamış olduğum her hatıra, her an benim için unutulmaz. Siz bana iyi bir futbolculuk kadar, dostluğu, babalığı, arkadaşlığı ve liderliği de öğrettiniz.

Takımımızın altyapısı, sorunları, geleceği, mutluluğuydu her günkü konuşmalarımız, tüm sohbetlerimizin ana konusu hayallerimizdi neredeyse. Sizin de her zaman dediğiniz gibi önce Allah’a, ardından Galatasaray’a borçluyuz her şeyimizi, hayallerimizi, hayatımızı…”

“Gölgeniz dahi yeter”

Galatasaray, bizim yaşamımızda hep kazanmanın bir adım ötesine geçti.

Hocam, sizlerin gölgesi yeter. Merak etmeyin, bizim görmediğimiz, bakmayı dahi aklımızdan geçirmediğimiz Florya’daki ağaçlara, çiçeklere, duvarlara, banklara, altyapıdaki soyunma odalarına, çocuklarımızın mutfağına, uyuyacakları yataklara Fatih Terim’in Galatasaraylılığı gibi sahip çıkacağız.

Fatih Terim'den Mustafa Cengiz'e Arda Turan cevabı

“Sizi çok seviyorum”

Bizlere hiç unutturmadığınız gibi bizler Galatasaraylıyız, değerlerimize, kulübümüze her daim çalışacağız ve öğütlerinizi hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayıp hep hatırlayacağız. Galatasaray’a adamış olduğunuz koca bir ömür için teşekkürlerimi sunuyorum hocam. Sizlerin evladı olmaktan her daim gurur duyacağım. Sizi çok seviyorum.”

Yorumlar (0)