Arda Turan yine mi mahkemelik oluyor?

Başakşehir'de oynayan başarılı futbolcu Arda Turan, şarkıcı Berkay ile yaşadığı tartışmadan sonra bir kez daha mahkemelik olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

SPOR 25.11.2019, 15:55 12.01.2020, 16:20
Arda Turan yine mi mahkemelik oluyor?

İspanyol ekibi Barcelona’ya transferinin ardından saha içi olaylardan çok saha dışı olaylar ile gündemden düşmeyen Arda Turan, bir kez daha mahkemelik olma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Şarkıcı Berkay ile yaşadığı olaylardan sonra mahkeme tarafından erteleme cezası alan yıldız futbolcu, bu kez de Barcelona’da kiraladığı eve olan borcuyla gündemde yerini aldı.

Arda Turan’ın eski ev sahibi, başarılı oyuncunun birkaç ay kira ödemesi yapmadığını ve eve zarar verdiğini dile getirdi. Mundo Deportivo’dan Joan Poqui’nin haberine göre Arda Turan, eski sahibine olan 400 bin Euro’luk (2.5 milyon TL) borcunun ödemesini yapmadı. Arda Turan’ın 100 bin Euro kira borcu, 300 bin Euro da eve verdiği zarar verdiği iddia edildi. Arda Turan ile yaptığı görüşmelerden bir sonuç alamadığını söyleyen ev sahibi, mahkeme yoluna başvurmak zorunda kalacağını ifade etti. Söz konusu kira maliyetinin Barcelona’ya ait olup olmadığı da belirsizliğini korumaya devam ediyor. 

Berkay ile yaşanan olayda ceza verilmişti

Arda Turan’ın, Berkay Şahin’e kafa atıp eşi Özlem Şahin’i de taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı dava karara bağlanmış, Mahkeme, Arda Turan’ın ‘cinsel taciz’ suçundan beraatine, ‘ruhsatsız silah taşıma’, ‘korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etme’ ve ‘Kasten yaralama’ suçlarından ise toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası almıştı. Mahkeme hapis cezalarında hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararını vermişti.

Yorumlar (0)