Arda Turan, Kasımpaşa'ya mı transfer oluyor?

Fatih Terim'in açıklamalarının ardından Arda Turan'ın hangi takıma transfer olacağı merak edilmeye başladı.

SPOR 24.01.2020, 09:33
Arda Turan, Kasımpaşa'ya mı transfer oluyor?

Fatih Terim, Çaykur Rizespor'u 2-1 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda tur atladıkları karşılaşmanın ardından Arda Turan krizi hakkında net konuştu.

Arda Turan'ın transferi konusunda yönetimle fikir ayrılığına düştüklerini belirterek, açıklamalarıyla dedikodulara son noktasını koydu.

Fatih Terim'in Arda Turan hakkında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Onun için de geçen gün davet edildiğim toplantı için Arena'ya geldim. Başkan, Abdurrahim bey ve Yusuf bey vardı, daha evvel ne söylediysem, tekrar ettim. Onlar bu kararda olmadıklarını söylediler. Bu bir fikir ayrılığıdır."

"Çıkarken de buradan, ben bu kararın, iyi yönetilmesinden yana olduğumu üzerine basarak söyledim ama ben daha eve varmadan, bir gazeteciye, birkaç gazeteciye, maalesef verilmiş. Bu Galatasaray'a yakışan bir durum değil açıkçası. Ben yönetimle arasında sorun var dedirtmemek için çok çaba harcıyorum ama bazen çaba harcadığım için de hayal kırıklığı yaşıyorum."

Tüm bunların ardından Arda Turan'ın yeni takımı merak edilmeye başladı. Başarılı oyuncu acaba hangi kulüple anlaşacak? İşte tüm olasılıklar...

Arda Turan'ı Amerika Ligi MLS ekiplerinin yanı sıra yanı sıra Arap takımlarının da yakından takip ettiği iddia ediliyor.

Adı ABD ve Katar takımları ile anılan Arda Turan için son iddia ise Brezilya ve Arjantin'den gelmişti.

Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'tan Brezilya'da takım bulmasını istediği, bunun üzerine Flamengo ve Palmeiras ile transfer görüşmeleri yapılacağı öne sürülmüştü.

Ancak Galatasaray'a imza atamaması durumunda Arda Turan'ın bir başka İstanbul takımıyla sözleşme imzalayabileceği ileri sürülüyor.

İstanbul'dan ayrılmak istemeyen Arda Turan'ın Kasımpaşa ile görüştüğü ve İstanbul takımının da bu transferde ısrarcı olduğu belirtildi.

Yorumlar (0)