Arda Turan iddialara yanıt verdi!

The Guardian yazarı Jonathan Liew'ın Arda Turan ile Mino Raiola arasındaki geçtiğini iddia ettiği telefon konuşmasının hayali olduğu ortaya çıktı. Arda Turan, sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

SPOR 14.01.2020, 15:21 14.01.2020, 15:22
Arda Turan iddialara yanıt verdi!

The Guardian yazarı Jonathan Liew, Arda Turan ile dünyaca ünlü menajer Mino Raiola arasındaki geçtiğini varsaydığı hayali diyaloğa bugün köşesinde yer verdi.

Jonathan Liew, bu yazısında Arda Turan'ın Mino Raiola'yı gece yarısı bilinmeyen bir telefondan numarasından aradığını ve kendisine kulüp bulmasını istediğini ileri sürdü.

İspanya ve Türkiye'de kısa sürede gündem olan 'hayali' telefon görüşmesinin gerçeği yansıtmadığı ve Jonathan Liew'in kurgusu olduğu belli oldu.

Jonathan Liew, yazının giriş bölümünde, "Arda Turan'ın Başakşehir'deki kiralık macerası kısa sürdü ancak kendisinin Barcelona'ya geri dönmek gibi bir niyeti yok. Menajeriyle arasında geçmesi muhtemel diyaloğu yalnızca hayal edebilirsiniz" ifadelerini kullanmıştı.

Arda Turan'ın sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde:

"Bugün basın oranlarında yer alan ve Mino Raiola ile telefonda görüştüğümü iddia eden haberlerin gerçekle alakası yoktur. 

Yazının orijinal başlığında yazarın bunun bir "hayal ürünü" diyalog olduğunu belirtmesine rağmen medyamızın gerçekmiş gibi yansıtması da basit bir İngilizce çevirinin doğru yapılamamış olduğunu gösteriyor. Adı geçen menajeri hayatımda hiç görmedim, kendisiyle hiç konuşmadım. Benim tek menajerim Ahmet Bulut'tur. Saygılarımla."

Yorumlar (0)