Arda Turan, Galatasaray'a geliyor mu?

Başkan Mustafa Cengiz'in “A’sı bile gündeme gelmedi” sözlerini sarf ettiği Arda Turan hakkında Fatih Terim ilk kez bu kadar net konuştu ve “Arda iyisiyle, kötüsüyle, sevabıyla, günahıyla zor bir süreç geçirdi. Hatayı yaparız, bize sahip çıkan ailelerimizdir. Galatasaray’ın değerleriyle yetişmiş Fatih Terim olarak, Arda’ya ikinci şansın verilmesi ve bir şans kapısı açılmasından yanayım” dedi.

SPOR 20.01.2020, 11:02 20.01.2020, 11:02
Arda Turan, Galatasaray'a geliyor mu?

Fatih Terim, Denizlispor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle Arda Turan konusunda net mesajlar veren teknik adam, Antalyaspor maçından sonra olduğu gibi yine Arda’ya açık kapı bıraktı. Başkan Mustafa Cengiz’in önceki gün, “2 Ocak’ta 6 kişi 4 saat toplantı yaptık. A’sı gündeme gelmediği” dediği Arda için, “Bir şans daha verilmeli” yorumunu yapan Terim şu ifadelere yer verdi:

"Hayatta hepimiz ikinci şansı hak edecek şeyler yaparız"

“Arda için fikirlerim net. Yönetimle karşı karşıya gelmek gibi bir durum ise söz konusu dahi değil. Ben daha önce çok net bir tanımlama yaptım. Bahsettiğimiz kişi, bu camianın yatırım yapıp, emek verdiği kişi. Buradan ayrılırken de önemli katkı sağlamış. Arda iyisiyle, kötüsüyle, sevabıyla, günahıyla zor bir süreç geçirdi. Hayatta hepimiz ikinci şansı hak edecek şeyler yaparız. Hatayı yaparız, bize sahip çıkan ailelerimizdir. Galatasaray’ın değerleriyle yetişmiş Fatih Terim olarak, Arda’ya ikinci şansın verilmesi ve bir şans kapısı açılmasından yanayım.”

"Hatalarının bedelini ödemeye devam eden bir Arda var"

“Gerekirse futbolu burada bırakmasının, yetiştiği aile tarafından sağlanabileceğini söyledim. Hatalarının bedelini ödemiş, hatta ödemeye devam eden bir Arda var. Ben de duyuyorum listede vardı, yoktu diye... Hangi listeyse! Bu sadece teknik bir karar değil. Ben zaten kararımı esasında söyledim. Biz Galatasaray camiası olarak, benim söylediğim aile yaklaşımıyla bakabilen bizlerin, sizlerin, taraftarın ve camiamızın da talebi olmalı.”
 

Yorumlar (0)