Arda Turan'dan Galatasaray açıklaması! "Bedava oynarım"

Arda Turan, yeniden Galatasaray forması giyecek mi? Sarı kırmızılı ekibe tekrar dönmek için geri sayıma başlayan Arda Turan'ın Galatasaraylı yöneticilere "Para istemiyorum, bedava oynarım" dediği ileri sürüldü.

SPOR 02.01.2020, 10:05 12.01.2020, 16:30
Arda Turan'dan Galatasaray açıklaması! "Bedava oynarım"

Futbol kariyerini sarı-kırmızılı ekipte noktalamak isteyen Arda Turan, 6 ay daha sözleşmesinin kaldığı Barcelona'dan bonservisini aldı, bu sezon formasını giydiği Başakşehir'e de veda etti. Sabah'ta yer alan haberde; serbest durumdaki tecrübeli oyuncu, Galatasaray'daki yetkililere, "Para istemiyorum. Gerekirse bedava oynarım" dedi.

Sosyal medyadan gelen tepkilerin ardından sarı-kırmızılı yönetimde Arda Turan'la ilgili olumsuz düşünceler var ve transferi için şu ana kadar somut bir adım gerçekleştirilmedi. Son karar Fatih Terim verecek. 2011 yılında kaptanı olduğu ve 10 numaralı formayı giydiği sarı-kırmızılı ekipten ayrılan Arda, geri dönmesi halinde altyapıdan A Takım'a çıktığı dönemde giydiği 66 numarayı giyecek ancak kaptanlık yapmayacak.

Galatasaray, yeniden Henry Onyekuru'yu kiralık olarak renklerine bağladı. 1.5 yıllığına geri dönen Onyekuru, Florya'da evini tuttu. Fenerbahçe araya girsede Nijeryalı oyuncu, Galatasaray'da ısrarcı oldu ve kulübü Monaco'yu ikna edebildi. Rusya'dan da cazip teklifler gelen başarılı oyuncu, tercihini Fatih Terim faktöründen dolayı sarı-kırmızı ekipten yana kullandı. Babel'in performansını beğenmeyen Terim, ikinci yarı hücum planlarını Falcao-Onyekuru ikilisi üzerinden yapacak.
 

Yorumlar (0)