Arda Turan bundan sonra ne yapacak?

İspanyol ekibi Barcelona'da bir dönem forma giyen ve Medipol Başakşehir’e kulübüne kiralanan Arda Turan oldukça sıkıntılı günler geçiriyor.

SPOR 24.10.2019, 17:17 24.10.2019, 17:21
Arda Turan bundan sonra ne yapacak?

Bir zamanlar oldukça etkili oynayan ve adından sık sık söz ettiren Arda Turan için artık işler istediği şekilde ilerlemiyor.

arda turan ile ilgili görsel sonucu

Arda, bu yıl yalnızca Fenerbahçe ve Gençlerbirliği maçlarında forma giyebildi. Fenerbahçe karşılaşmasında 66, Gençlerbirliği maçında 45 dakika oyunda kaldı. Tecrübeli futbolcu, ligindeki ilk Türk Yeni Malatyaspor karşılaşmasında son 26 dakikada oyuna dahil oldu. İlerki günlerde oyuncunun forma giydiği süre daha da azalmaya başladı. 5. haftadaki Beşiktaş karşılaşmasında son 4, Çaykur Rizespor maçında da son 3 dakikada oyunda yer aldı.

arda turan ile ilgili görsel sonucu

32 yaşındaki oyuncu, Gaziantep Futbol Kulübü ve Göztepe karşılaşmalarındaysa kadroda kendisine yer bulamadı. Bu durum sonrası Arda Turan’ı neler beliyor? Son dakika kararı şu şekilde...

Yıllık 4 milyon euro maaş alan Arda için sezon başında Medipol Başakşehir’den bir açıklama yapılmıştı. İstanbul takımının resmî internet sitesinde “Futbolcumuz Arda Turan, büyük bir fedakarlık örneği göstererek kendi isteğiyle yıllık ücretinde yüzde 50 indirime gitmiştir. Yönetim Kurulu Başkanımız Göksel Gümüşdağ, büyük bir fedakarlık örneği gösteren tecrübeli futbolcumuza teşekkür etti." ifadelerine yer verilmişti.

arda turan ile ilgili görsel sonucu

Yapılan açıklamadan sonra Arda Turan’a aracıların indirime gitmesi konusunda Arda ile konuştukları söyleniyordu. Son olarak ise Barcelona’nın oyuncu ile sözleşme yenilememe kararı sonrası Medipol Başakşehir’in de bedelsiz dahi olsa oyuncuyu kadroya katmayı düşünmediği konuşuluyor.

Arda'nın 30 Haziran 2020 tarihinde hem Medipol Başakşehir’le hem de Barcelona ile olan sözleşmesi bitecek.

Yorumlar (0)