Arda Turan, Beşiktaş'a mı gidiyor?

Arda Turan transferinde gündemi sarsacak bir iddia ortaya atıldı. 32 yaşındaki oyuncunun devre arasında Medipol Başakşehir'den ayrılıp Galatasaray'a geri döneceği ifade ediliyordu. Ancak Arda Turan transferinde Galatasaray'ın yalnız olmadığı ve ezeli rakibin bu transferde daha yakın olduğu iler sürüldü. İşte yaşanan tüm gelişmeler...

SPOR 14.12.2019, 11:04 12.01.2020, 19:45
Arda Turan, Beşiktaş'a mı gidiyor?

Transfer gündemi flaş bir Arda Turan iddiasıyla çalkalandı.

Başarılı oyuncunun, devre arasında Galatasaray'a döneceği tahmin ediliyordu.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'le arası bozuk olan Arda Turan, tüm sorunları çözmüştü.

Başakşehir'in Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray'la karşılaştığı maçtan önce Fatih Terim'in elini öpen Arda Turan hocasıyla barıştı.

Maçın ardından olay hakkında "Terim, Ben çok şaşırdım, beklemiyordum. Evlatlar bazen kızdırıyor. Bazen şaşırtıyor. Bazen de duygulandırıyor. Benim tanıdığım o eski Arda'yı görür gibi oldum bugün. Ben de çok duygulandım açıkçası. İnşallah onun da el öpenleri çok olur. Benim bıraktığım, benim yetişmesinde katkıda bulunduğum Arda, bu Arda. Bu Arda adamın kalbine de girer, gönlüne de girer tabii ki. O gün o söylemimi hak ediyorsa, bugün de bu söylemimi hak ediyor" demişti.

Tüm bunların ardından, Arda Turan'ın devre arasında sarı-kırmızılı takıma geri döneceği konuşuluyordu.

Ancak, Arda Turan hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Milliyet'te yer alan habere göre, Arda Turan eğer Başakşehir'den ayrılacaksa, Galatasaray'dan çok Beşiktaş'a daha yakın gözüküyor.
 

Yorumlar (0)