Arda Turan ayakta alkışlandı

La Liga'nın (İspanya 1'inci Futbol Ligi) 16'ıncı haftasında, Barcelona deplasmanda Atletico Madrid'i 1-0 yendi. Atletico Madrid'in davetlisi olarak maça gelen Arda Turan, karşılaşma başlamadan kısa bir süre evvel isminin anons edilmesinin akabinde tribündeki taraftarları selamladı. Arda Turan, Atletico Madrid taraftarlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Taraftarlar, eski oyuncularına sevgi gösterisinde bulunarak ayakta alkışladı.

SPOR 09.01.2023, 01:33 09.01.2023, 09:10
Arda Turan ayakta alkışlandı

Konuk ekibin galibiyet golünü 22'inci dakikada Ousmane Dembele kaydetti.

Müsabakanın uzatmalarının oynandığı 90+2'inci dakikada Barcelona'dan Ferran Torres ve Atletico Madrid'den Stefan Savic bir pozisyonun akabinde aralarında yaşanan kavgadan ötürü kırmızı kartla cezalandırıldı. 

Ligde şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi olan Real Madrid'in Villarreal deplasmanında yenilmesinin getirdiği fırsatı iyi değerlendiren Barça, puanını 41'e yükselterek, eflatun-beyazlıların üç puan önünde liderliğini sürdürdü. 

Atletico Madrid'in puanı ise 27'de kaldı ve beşinci sıraya geriledi.



Arda Turan onur tribününden seyretti

Eski futbolcu Arda Turan, müsabakayı Civitas Metropolitano Stadı'nda onur tribününden seyretti.

Atletico Madrid'in davetlisi olarak maça gelen Arda Turan, karşılaşma başlamadan kısa bir süre evvel isminin anons edilmesinin akabinde tribündeki taraftarları selamladı. Arda Turan, Atletico Madrid taraftarlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Taraftarlar, eski oyuncularına sevgi gösterisinde bulunarak ayakta alkışladı.

Arda Turan, Atletico Madrid (2011-15) ve Barcelona (2015-18) takımlarının formasını terletmişti.

Yorumlar (0)