Arda Turan ateş püskürdü

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, hakkındaki eleştirilere cevap verdi. Turan, "Sizin eleme turlarını bile şifreli kanallardan seyrettiğiniz kupaların sahibiyim ben." dedi.

SPOR 07.02.2022, 00:22
Arda Turan ateş püskürdü

Galatasaray’ın Aytemiz Alanyaspor ile 1-1'lik skorla berabere kaldığı müsabakanın ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelen Arda Turan, sosyal medya hesabı üzerinden sert bir açıklama paylaştı.

"Ben bu kulübe 13 milyon avro kazandırdım"

Deneyimli futbolcu, şu sözleri sarf etti: 

“Yazdığım şeyler anlaşılmayacaktır ama ben yine de yazayım. Sahada olduğum müddetçe hep en iyisini yapmaya çalıştım. 2010-11 sezonunda da aynı algı yapıldı. Sakat olduğum için oynamadığım sezonda da aynı şeyler başıma geldi. Ben hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadım. Fakat sahada olmadığım zamanlarda bu algılara izin vermem. 

Unutanlar için hatırlatayım. Ben bu kulübe 13 milyon avro kazandırmıştım. Galatasaray'a attığım imzalarda hiçbir zaman kontratıma bakmadım. Buraya geri dönmek için 6 ay boyunca futbol oynamadım. Benim sözleşmemde Galatasaray kazanmadığında elde edeceğim bir para yok.

"Sizin şifreli kanallardan seyrettiğiniz..."

Kamp hakkında bir sürü dedikodu ve algı yapılıyor. Ben ve tüm arkadaşlarım çok üzgünüz. Bana yönelik algıları, ben sahadayken yapın. Geçen sene liderken de oynarken de 'el freni' olarak nitelendiriliyordum. Siz benim nasıl futbol oynadığımı bilirsiniz. Muhakkak bir yerlere fesatlık, yara falan bırakmışımdır. Dökülün de rahatlayın. 

35 yaşındayım. İki evlat babasıyım. Maddi hiçbir beklentisi olmadan Galatasaray için mücadele eden, sizin eleme turlarını bile şifreli kanallardan seyrettiğiniz kupaların sahibiyim ben. Sizin anlayacağınız dilden anlattım, belki anlamış gibi yaparsınız."

Yorumlar (0)