Arda Güler, Real Madrid'in radarında

Arda Güler'i izleme listesine alan Real Madrid'in, genç oyuncunun sözleşmesinde yer alan bir maddeden yararlanarak transferi bitirmek istediği iddia ediliyor.

SPOR 29.03.2023, 10:35 29.03.2023, 17:07 Hakan Öksüz
Arda Güler, Real Madrid'in radarında

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, 90 dakika şans verilmese de sahada kaldığı bölümlerde sergilediği performansla devlerin dikkatini çekiyor. A Milli Takım'ın dün akşam oynadığı ve Hırvatistan'a 2-0 yenildiği maçın 67'nci dakikasında Orkun Kökçü'nün yerine oyuna giren Arda, taraftardan alkış aldı.

Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor

İspanyol basınının iddiasına göre 18 yaşındaki Arda Güler, Real Madrid'in radarına takıldı. Haziran 2025'e kadar Fenrbahçe ile sözleşmesi bulunan Arda'nın mukavelesindeki özel bir maddeden yararlanmak isteyen İspanyol devinin, Arda'yı kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü.

Vinicius, Rodrygo ve Valverde gibi genç yeteneklerin takıma kazandırılmasında izlenen transfer politikasını devam ettirmek isteyen Real Madrid Başkanı Florentino Pérez'in Arda'yı beğendiği kaydedildi.

Florentino Pérez, o maddeden yararlanmak istiyor

Arda Güler'in sözleşmesinde, "bin 500 dakikadan az süre alması halinde 5 milyon euro bedelle takımdan ayrılabilir." maddesi yer alıyor. Real Madrid Başkanı, bu maddeden faydalanarak Arda'yı ucuza renklerine bağlamak istiyor. Haberlere göre Arsenal ve Barcelona gibi devler de Arda'yı izliyor.

Yorumlar (0)