Arda Güler'e Fransız kancası

Tekniği ve oyun görüşüyle Avrupa spor basınının ilgi odağı olan Arda Güler için bir Fransız takımının kolları sıvadığı düşünülüyor. İddialara göre 18 yaşındaki oyuncu için 15 milyon euronun biraz üzerinde bir ücret gözden çıkarıldı.

SPOR 22.03.2023, 10:57 22.03.2023, 17:43 Hakan Öksüz
Arda Güler'e Fransız kancası

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldız adayı Arda Güler, performansıyla büyülemeye devam ediyor. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla ile oynadığı maçlardaki performansıyla İspanyol basınında ilgi odağı olan Arda Güler'e fiyat biçildi. La Gazzetta Express'in haberine göre Fransız ekipleri, Arda'yı radarına aldı.

Marsilya'da Arda sesleri

Fenerbahçe'nin genç on numarasını beğenen Olympique Marsilya Başkanı Pablo Longoria'nın, Arda'yı kadroya katmaya kararlı olduğu söyleniyor. Avrupa spor basınında Arda hakkında "geleceğin Mesut Özil'i" yorumları yapılıyor.

Transfer bedeli, 15 milyon euroyu aşabilir

Kadrosunda Cengiz Ünder'i barındıran Marsilya'nın, 15 milyon eurodan biraz fazla bonservis bedeliyle Arda Güler'i renklerine bağlayabileceği söyleniyor. Cengiz Ünder'in de transferi kolaylaştırabileceği öne sürülüyor.

Fenerbahçe ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi var

Kendi yaş gurubunda dünyada genelinde en çok gelecek vadeden futbolcuların arasında gösterilen Arda Güler'in mevcut piyasa değerinin 11 milyon euro civarında olduğu hatırlatıldı. Sarı lacivertlilerin Arda'yı 15 milyon eurodan az paraya satması beklenmiyor. Arda'nın Haziran 2025'e kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor.

Yorumlar (0)