Arda: "Başakşehir'e gitmek yanlış bir karardı"

Arda Turan, Başakşehir'de oynamakla futbol kariyeri için yanlış bir karar verdiğini ve hata yaptığını söyledi. 

SPOR 13.08.2020, 09:22 13.08.2020, 09:27
Arda: "Başakşehir'e gitmek yanlış bir karardı"

Galatasaray ile anlaşma sağlayan Arda Turan, futbol kariyerine ilişkin açıklamada bulundu. 

Arda Turan, Başakşehir'de nasıl oynamaya karar verdiğini anlattı.

"Hataydı"

Aniden Türkiye'ye geri dönerek kendisini kanıtlama gereksinimi duyduğunu aktaran Arda Turan, annesinin geçirdiği rahatsızlığın da bu karar üzerinde etkisi olduğunu ifade etti.

Arda Turan, Başakşehir'de herhangi bir sıkıntı yaşamadığını ancak orada oynamakla futbol kariyeri için yanlış bir karar verdiğini ve hata yaptığını söyledi. 

"Elini öpmekten asla gocunmadım"

Galatasaray'ın Başakşehir'e 1-0 mağlup olduğu maçtan önce Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in elini öpen tecrübeli futbolcu, özür dilemekten ya da elini öpmekten asla gocunmadığını kaydetti. 33 yaşındaki futbolcu, Fatih Terim'in gönlünü alabileceği en iyi yerin orası olduğunu düşündüğünü belirtti. 

Sporculuk konusunda herhangi bir hatası olmadığını savunan Arda Turan, kendisini affedebilecek birisi varsa o kişinin Fatih Terim olduğunu ifade etti. 

"Onunla çok röportaj yaptım"

Tecrübeli futbolcu, gazeteci Bilal Meşe ile yaşadığı gerginliğe de değindi. Bilal Meşe ile çok fazla röportaj yaptığını ancak kendisinin "Paranın gözü kör olsun" şeklinde bir başlık attığını söyleyen Arda Turan, bugüne kadar kimseden bir lira para beklemediğini kaydetti. 

Yorumlar (0)