Araplar, Özil'e 20 milyon Euro teklif etti!

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, Mesut Özil'e senede 20 milyon Euro teklif etti. 

SPOR 12.10.2020, 14:18
Araplar, Özil'e 20 milyon Euro teklif etti!

31 yaşındaki Mesut Özil, İngiliz ekibi Arsenal'de UEFA Avrupa Ligi kadrosuna bile dâhil edilmedi. Söz konusu futbolcunun akıbeti hala belirsiz. 

Mesut Özil, bu yıl Arsenal'de hiç süre alamadı. Fakat tecrübeli futbolcu, 2021 senesinde sözleşmesi sona erene kadar Arsenal'de kalmayı planlıyor.

Alınan bilgiye göre, tecrübeli futbolcuya Suudi Arabistan ekibi Al Nassr talip oldu. Al Nassr'ın bir süredir Mesut Özil'i ikna etme girişimlerinde bulunduğu ve Suudi Arabistan ekibinin 31 yaşındaki futbolcuya yeni bir teklifle geldiği bildirildi. 

Suudi Arabistan ekibinin Mesut Özil'e senede 20 milyon Euro teklif ettiği ortaya çıktı. Bir sene daha İngiltere'de kalmayı düşünen tecrübeli futbolcunun bu teklife henüz yanıt vermediği kaydedildi. 

Mesut Özil'in Arsenal'de UEFA Avrupa Ligi kadrosuna dâhil olması için imza kampanyası başlatılmıştı. "change.Org"da başlatılan imza kampanyasında, tecrübeli futbolcunun Avrupa'da kaydının gerçekleştirilmediği, bu nedenle kendisinin ligde de oynatılmamasından endişe edildiği ifade edilmişti.

Mesut Özil'in 7 senedir Arsenal'de top koşturduğu, 44 gol ve 77 asist kaydettiği belirtilen kampanyada, tecrübeli futbolcunun maaş kesintisine yönelik tepkisi ve Çin'deki Uygur Türklerine ilişkin açıklaması nedeniyle kadro dışı bırakılmış olabileceği kaydedilmişti. 

İmza kampanyasında, Arsenal'in derhal Mesut Özil'i geri kazanması gerektiği ifade edilmişti.

Yorumlar (0)