Araplar Diagne için kesenin ağzını açtı!

Galatasaray’ın Mbaye Diagne transferinde ismi henüz açıklanmayan bir Arabistan ekibiyle anlaştığı iddia edildi. Senagalli futbolcu, Afrika Kupası’nın ardından 15-16 milyon Euro civarında bir bedel karşılığında sarı-kırmızılı kulüp ile yollarını ayıracak.

SPOR 22.06.2019, 15:08 22.06.2019, 15:37
Araplar Diagne için kesenin ağzını açtı!

Galatasaray'da yeni sezon kampına katılmayacak olan Senegalli golcü Mbaye Digne'nin transferinde ismi henüz açıklanmayan bir Arabistan ekibiyle anlaşmaya varıldığı duyuruldu. 

Diagne, Afrika Kupası'nın ardından 15-16 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli karşılığında transfer edilecek. Diagne'den gelecek parayla yeni transferler de sırasıyla açıklanacak. 

Ryan Babel ve Şener Özbayraklı ile el sıkışan sarı-kırmızılı kulüp, ilk etapta bu transferleri ilan edecek. Ardından stoper Christian Luyindama'nın 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu ödenecek. Galatasaray'da temmuz ayı oldukça hareketli geçecek.

Diagne için son olarak Al Shabab'ın adı geçti ancak kulüp cephesinden yapılan açıklamada bir girişimlerinin olmadığı ifade edildi. Diagne'nin transferini karşılayabilecek takımlar arasında Al Ahli, Al Nasr, Al Hilal ve Al Ittihad yer alıyor. 

Galatasaray, Diagne için Kasımpaşa'ya bonuslarla 13 milyon euro ödeme yapmıştı. 

Yorumlar (0)