Antonio Conte, Premier Lig'e geri döndü

Nuno Espirito Santo ile yollarını ayıran İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottenham, takımın teknik direktörlüğüne İtalyan hoca Antonio Conte'yi getirildiğini duyurdu.

SPOR 03.11.2021, 08:01 04.11.2021, 13:02
Antonio Conte, Premier Lig'e geri döndü

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur, Nuno Santo’dan boşalan antrenörlük görevine Antonio Conte’yi getirdi.

2023’e kadar sözleşme

Tottenham Hotspur’un yeni hocası Antonio Conte oldu. Son olarak İtalya Serie A takımlarında Inter ile Serie A şampiyonluğu kazanan Conte, Tottenham ile 2023 yılının yazına kadar geçerli bir sözleşme imzaladı.

“Bu fırsatı değerlendirmek istedim”

Resmi imzaların atılmasından sonra Tottenham’ın internet sitesine açıklamalar yapan Antonio Conte, antrenörlüğe geri döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Conte, “Teknik direktörlüğe, yeniden baş kahraman olma arzusundaki bir Premier Lig ekibiyle döndüğüm için mutluyum. Bir antrenör ve oyuncu olarak beni daima farklı kılan tutku, kararlılığı ve zihniyeti, taraftarlara ve takımıma aktarmakla ilgili çalışmaya başlamak için sabırsızım. Geçen yaz bu transfer gerçekleşmedi çünkü Inter’den henüz yeni ayrılmıştım. Duygusal bir konu olduğu için teknik direktörlüğe dönmek için doğru bir zaman değil diye düşündüm. Bu görevi bana teslim etme konusunda Başkan Levy’nin tutkusu, her zaman beni etkiledi ve büyük bir inanç ile bu fırsatı değerlendirmeyi seçtim” sözlerine yer verdi.

Yorumlar (0)