Antalyaspor'un gurur kaynağı Nazım Sangare!

 A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri'nde Arnavutluk ve Fransa ile yapacağı maçların aday kadrosunda yer alan Nazım Sangare, kulübü Antalyaspor'un gurur kaynağı oldu. 

SPOR 07.10.2019, 11:29 07.10.2019, 11:31
Antalyaspor'un gurur kaynağı Nazım Sangare!

EURO 2020 Elemeleri'nde İstanbul'da oynanancak olan  Arnavutluk, 14 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Fransa ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Şenol Güneş'in belirlediği aday kadroda, Antalyaspor'dan Nazım Sangare de yer alıyor.

Antalyaspor, oyuncuları Nazım'ın, milli takımın aday kadrosuna seçilmesinden dolayı sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulundu.

Kulüp paylaşımında, "Futbolcumuz Nazım Sangare, A Milli Futbol Takımımızın Arnavutluk ve Fransa ile oynayacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme karşılaşmalarının aday kadrosuna davet edilmiştir. Futbolcumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz." dedi. 

Kulübün basın sözcüsü Murat Süğlün, 25 yaşındaki Nazım Sangare'nin, A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda bir kez daha şans bulmasından son derece mutlu olduklarını belirtti.

"Nazım, gurur kaynağımız." diyen Süğlün, şunları söyledi:

"Zaten geçen seneden büyük çıkış yakalayan bir oyuncumuzdu. Bizim takımımızda oynamasından dolayı gurur duyuyoruz. Nazım, Antalyaspor'daki başarılı performansını milli takıma da yansıtacaktır. Nazım; genç, istikrarlı, çok hırslı, düzgün karakterli bir oyuncu. Bu çalışma temposuna aynı şekilde devam ettiği sürece iyi yerlere geleceğine kalpten inanıyoruz. İleride büyük takımlardan, Avrupa'dan teklifler olursa değerlendiririz. Onun açısından da kulüp açısından da pozitif olacak her şeye açık oluruz."

nazım sangare milli takım ile ilgili görsel sonucu

İlk millî formasını Yunanistan karşılaşmasında giydi

Antalya'da 30 Mayıs'ta Türkiye'nin Yunanistan'ı 2-1 yenilgiye uğrattığı özel karşılaşmada ilk kez milli formayı giyen Nazım Sangare, bu karşılaşmada 90 dakika görev aldı. 

İlk kez ay-yıldızlı formayı giydiği maçın ardından Nazım, "Ülkem için oynamak her zaman benim en büyük hayalimdi." şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Sağ bek oyuncusu Nazım Sangare, bu yıl ayrıca A Milli Futbol Takımı'nın Özbekistan'la oynadığı özel maç ile 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Fransa, İzlanda, Andorra ve Moldova ile yaptığı karşılaşmaların aday kadrosunda da yer almıştı. 

Yorumlar (0)