Antalyaspor’da deprem: Kulüp başkanı istifa etti!

Süper Lig’de şu ara dokuzuncu sırada bulunan Antalyaspor A.Ş.’de deprem etkisi yaratan haber geldi! Kulüp başkanlığına yılın başında getirilen Emin Hesapcıoğlu, kulüp başkanlığından ayrıldığını duyurdu.

SPOR 17.02.2021, 14:42 18.02.2021, 09:09
Antalyaspor’da deprem: Kulüp başkanı istifa etti!

Antalyaspor A.Ş.’nin 19 Ocak 2021 tarihinden bu yana kulüp başkanlığını yürüten ve 22 Eylül 2018 tarihinden bu yana  da yönetim kurulunda bulunan Emin Hesapcıoğlu, 17 Şubat itibariyle kulüp başkanlığını bıraktığını açıkladı. Hesapçıoğlu’nun açıklamasında, yönetim kurulundan da ayrıldığını ve 29 ay süren görev süresi boyunca, Antalyaspor armasının yer aldığı şanlı bayrağı layıkıyla taşıdığını belirtti.

Gelecek neslin önünü açmak istedi

Vicdanının temiz ve huzurlu bir şekilde göreli devralacak kişiye başarılar dileyen Hesapçıoğlu,bu kararı gelecek neslin önünü açmak amacıyla aldığını ve kendilerine fırsat tanımak için bunu yaptığını belirtti. Gelecek yönetimin Antalyaspor bayrağını dahada göklere taşıyacağına inandığını belirten Hesapçıoğlu, kulübün her zaman destekçisi olarak yanında olacağını da söyledi.

Hesapçıoğlu, görev süresi boyunca aynı yönetim kurulunda yer alan tüm yol arkadaşlarına da teşekkür etti. Ayrıca Hesapçıoğlu, tüm teknik ekip ve futbolculara da, personele ve tüm taraftarlara da selam gönderdi.

Yorumlar (0)