Antalyaspor ve Galatasaray arasında Nuri Şahin kavgası! “Şımarık kız çocuğu”

Antalyaspor ve Galatasaray arasındaki Nuri Şahin tartışmaları kızışmaya başladı. Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Nuri Şahin ile ilgilenen Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk hakkında “Şımarık kız çocuğu gibi” ifadelerini kullandı.

SPOR 22.04.2022, 11:10 22.04.2022, 17:46
Antalyaspor ve Galatasaray arasında Nuri Şahin kavgası! “Şımarık kız çocuğu”

Galatasaray’da başkanlık seçimini kazanması halinde takımın başına Nuri Şahin’i getireceğini açıklayan Metin Öztürk ile Antalyaspor arasında savaş çıktı. Başkan adayı Metin Öztürk’ün geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaların ardından Antalyaspor’un başarılı teknik direktörü Nuri Şahin’in adı sık sık Galatasaray ile anılmaya başlanmıştı. Ardından Antalyaspor konuya ilişkin bir açıklama yaparak kulübün hiçbir değerinin seçim malzemesi olarak kullanılamayacağını belirtmişti.

“Şımarık kız çocuğu gibi.”

Konuya ilişkin dün bir açıklama yapan Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Biz Antalyaspor olarak kulübe ait hiçbir değerin başka takımların seçim yarışına bir malzeme olarak kullanılmasına müsaade etmeyiz. Bu benzetmemin yanlış anlaşılmasını istemem ancak sürekli olarak bir şeyler isteyen şımarık kız çocukları vardır. Benim sözleşmeli futbolcumu istemek ile şu an takımın başında olan Nuri Şahin’i istemek arasında herhangi bir fark yok.

“Burası Galatasaray. Herkes haddini bilecek.”

Bu açıklama üzerine Galatasaray Başkan adayı Öztürk de Antalyaspor Başkanı’na sert çıkarak şu açıklamayı yaptı:

Şımarık başkanlar ile işimiz bulunmuyor. Hele ki bizim göz bebeğimiz olan kızlarımızın üzerinden cinsiyetçi bir çarpıklıkla şımarıklık benzetmesini yapan koltuk emanetçileri ile asla muhatap bile olmayız. Burayı Galatasaray. Herkes haddini bilecek.

“Değerlerimizi ve camiamızı seçim malzemesi olarak kullanarak haddinizi aştınız”

Öztürk’ün sert açıklamaları üzerine Antalyaspor da Twitter hesabı üzerinden kamuoyuna bir duyuru yaptı. Paylaşılan metinde şu ifadelere yer verildi:

Herkesin haddini bilme konusuna katılıyoruz. Daha koltuk sahibi bile olamamışların Antalyaspor’un başkanı hakkında yaptığı bu sert açıklamaların haddini bildirmeye de devam edeceğiz. O bildiğiniz devirler geçmişte kaldı. Galatasaray ile var olan dostluğumuzu bozmaya gücünüz yetmeyecek. “İstediğimizi alırız” ukalalığı ile giriştiğiniz bu tavırdan vazgeçmeniz halinde sizle de dost olabiliriz. Değerlerimizi ve camiamızı seçim malzemesi olarak kullanarak haddinizi aştınız. Çocuklarımız üzerinden algı yaratmaya çalışarak üste çıkma çabanızı da çaresizlik olarak görüyoruz. Bu konuda bir özür borçluyuz. O da muhatap bile kabul etmeyeceğimiz bir şeye yanıt vererek meşgul ettiğimiz kamuoyuna.

Yorumlar (0)