Ankaragücü-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

Ligin 8. hafta programında bugün Beşiktaş MKE Ankaragücü'ne konuk olacak. Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, Ankaragücü karşılaşmasında 3 puan için sahada yerini alacak. Kaşılaşmaya çok kısa bir süre kalırken, MKE Ankaragücü Beşiktaş karşılaşması hakkında bilgilerde merak edilenler arasında yerini aldı. Peki, MKE Ankaragücü Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte karşılaşmaya ait detaylar...

SPOR 19.10.2019, 10:12 19.10.2019, 11:20
Ankaragücü-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

Millî ara sonrasında Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Siyah-beyazlı takım, ligin 8. haftasında Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşcak. Gözler bu kritik maçın günü, saati ve yayıncı kanalına çevrildi. Peki, MKE Ankaragücü Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

MKE Ankaragücü ile Beşiktaş Süper Lig'in 8. haftasında sahaya çıkacak. Süper Lig'e istediği gibi başlayamayan Beşiktaş, deplasmandan üç puan alarak aradan sonra iyi bir başlangıç yapmak istiyor. İşte, MKE Ankaragücü Beşiktaş karşılaşmasının ayrıntıları şu şekilde:

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında 19 Ekim tarihinde MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Eryaman Stadı'ndaki müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Karılaşmanın hakemliğini Ali Şansalan yapacak. Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Takımların muhtemel 11'leri şu şekilde:

Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Pinto, Moke, Sedat, Faty, İlhan, Hasan, Orgill

Beşiktaş: Karius, Douglas, Vida, Necip, Caner, Atiba, Elneny, Diaby, Ljajic, Boyd, Burak

Sakatlıklar ile uğraşan Beşiktaş'ta ise Ruiz, N'Koudou, Gökhan, Oğuzhan ve Dorukhan'ın sakatlıkları devam ediyor. Kırmızı kart cezasını tamamlayan Mısırlı yıldız Elneny ise bu karşılaşmada görev verilmesi halinde karşılaşmada yerini alacak.
 

Yorumlar (0)