Anadolu Efes'ten Covid-19 önlemleri...

THY Euroleague'de sahasında Valencia Basket'i konuk edecek Anadolu Efes koronavirüs için aldığı tedbirleri kamuoyuyla paylaştı.

SPOR 11.03.2020, 16:24
Anadolu Efes'ten Covid-19 önlemleri...

Anadolu Efes maç öncesi yaptığı açıklamada, Sinan Erdem Spor Salonu'nda iç ve dış mekanların detaylı bir şekilde dezenfekte edildiğini açıkladı.

Salonun giriş ve çıkış bölümlerine dezenfektan aparatları konulduğunu da belirten lacivert-beyazlı kulüp salon çalışanları ve güvenlik dahil bütün görevlilerin eldiven kullandığı belirterek şunları açıkladı:""Soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlık yaşayan görevliler Sinan Erdem Salonu'ndaki maçlarda görev almamaktadır. Ayrıca Sağlık Bakanlığı'nın enfeksiyonla mücadelede el hijyenine önem verilmesine yönelik uyarı posterleri de salonumuzda asılmıştır."

Maç sonu için de tedbirler alan Anadolu Efes sitesinden, "Karşılaşma sonrasında akredite medya mensupları, takımların soyunma odasına alınmayacaktır. Karşılaşma sonrasında flaş röportaj alanında herhangi bir röportaj yapılmayacaktır. Karşılaşma sonrasında gerçekleştirilen basın toplantılarında antrenörler ve oyuncuların oturduğu masa ile medya mensuplarının oturduğu masalar arasında en az 1,5 metrelik mesafe bulundurulacaktır." şeklinde ifadelerde bulunuldu.
 

Yorumlar (0)