Anadolu Efes'in Avrupa sahnesi başlıyor!

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi maç programında yarın saat 20.30'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda Barcelona ile karşı karşıya geliyor.

SPOR 03.10.2019, 13:54
Anadolu Efes'in Avrupa sahnesi başlıyor!

Geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi final karşılaşmasında CSKA Moskova'ya 91-83'lük skorla yenilgi alan Anadolu Efes, Barcelona'yı mağlup ederek sezona etkili başlamayı hedefliyor.

İki takım geçen sezon, son olarak çeyrek finalde karşı karşıya gelmiş, Anadolu Efes rakibine 5 karşılaşma neticesinde 3-2 üstünlük sağlayarak adını Dörtlü Final'e yükselmişti.

Anadolu Efes takımda büyük değişiklik yapmayazken; Barcelona'dan Chris Singleton, CSKA Moskova'dan Alec Peters ve Banvit'ten Tolga Geçim'i kadrosuna ekledi.

İspanya ekibi ise kadrosuna Brandon Davies, Cory Higgins, Malcolm Delaney ve Nikola Mirotic gibi dev isimleri kattı.

Karşılaşma “pembe top” ile başlayacak

Bu yıl altıncısı yapılacak olan Pembe Top Sahada Projesi ile karşılaşma başlayacak.

Anadolu Efes ve Anadolu Sağlık Merkezi projesi kapsamında hava atışı, projenin gönüllü destekçisi dizi oyuncusu Bensu Soral tarafından Pembe Top ile karşılaşma başlatılacak.

Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Anadolu Efes’in ev sahibi olduğu ilk Avrupa karşılaşmasında yapılan Pembe Top Sahada Projesi, bir kez daha milyonlarca kişiye ulaşarak farkındalık oluşturmaya çalışacak.

Yorumlar (0)