Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçında kavga çıktı

Fenerbahçe Beko'nun milli basketbolcusu Melih Mahmutoğlu ile Anadolu Efes'in ABD'li oyuncusu Chris Singleton arasında kavga çıkarken, Fenerbahçe'den 5, Anadolu Efes'ten 2 kişi atıldı.

SPOR 05.06.2021, 23:16
Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçında kavga çıktı

ING Basketbol Süper Ligi play-off finali ikinci karşılaşmasında Anadolu Efes, evinde Fenerbahçe Beko'yu 95-73 yenerek, seriyi 2-0'a getirdi.

Üç galibiyete ulaşacak olan takımın 2020-21 sezonunu şampiyon bitireceği serinin üçüncü karşılaşması, 7 Haziran Pazartesi günü Fenerbahçe Beko'nun evinde oynanacak.

Son periyotta kavga

Maçın son bölümünde Fenerbahçe Beko'nun milli basketbolcusu Melih Mahmutoğlu ile Anadolu Efes'in ABD'li oyuncusu Chris Singleton arasında kavga çıktı.

Karşılaşmanın 37. dakikasında Singleton'ın hem basket atıp hem de faul kazandığı pozisyonun akabinde Melih Mahmutoğlu saha kenarından topu, sırtı dönük vaziyette olan Singleton'a doğru attı. Bacağına top gelen oyuncu, bu duruma sinirlenerek Melih Mahmutoğlu'nun üzerine doğru yürüdü. Sarı-lacivertli oyuncunun da karşılık vermesi ile birlikte başlayan gerginlik, iki takımın teknik ekibi ve oyuncuları tarafından önlendi. 

7 kişi müsabakadan ihraç edildi

Meydana gelen olayları saha kenarındaki ekrandan izleyen maçın hakemleri, Singleton ve Melih Mahmutoğlu'nu oyundan ihraç etti. Ayrıca Fenerbahçe Beko'dan oyuncular Ahmet Düverioğlu, Alex Perez ve Yiğit Onan'ın yanı sıra teknik kadrodan da birkaç isim müsabakadan ihraç edildi.

Maçı izleyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, karşılaşmanın hakemi Zafer Yılmaz'a saha kenarından sert tepki gösterdi.







Yorumlar (0)