Anadolu Efes çok 'fark'lı: Finalin adı belli oldu

ING Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes, Galatasaray Nef'i 104-77'lik skorla mağlup ederek seriyi 3-2 kazandı. Böylelikle Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, 8'inci defa play-off final serisinde kozlarını paylaşacak.

SPOR 04.06.2022, 22:10
Anadolu Efes çok 'fark'lı: Finalin adı belli oldu

ING Basketbol Süper Ligi'nin play-off yarı final beşinci ve son karşılaşmasında Anadolu Efes, Galatasaray Nef'i 104-77'lik skorla mağlup ederek seriyi 3-2 kazandı.

Bu neticeyle birlikte lacivert-beyazlılar, final karşılaşmasında sarı-lacivertlilerin rakibi oldu.

Larkin'den muhteşem performans

Maça hızlı bir başlangıç yapan Anadolu Efes, 2'inci dakika içinde 5-0'lık seri elde etti. Çabuk toparlanan sarı-kırmızılılar, dış atışlardan yakaladığı 3 isabetle 4'üncü dakikada farkı 6 sayıya yükseltti: 7-13

Kalan kısımda iki ekip de pota altından skor kaydetti. Anadolu Efes, son anlarda kazandığı faul atışlarını Bryant ile sayıya çevirmeyi başardı ve ilk periyot 26-26'lık skorla tamamlandı.

İkinci çeyrekte lacivert-beyazlılar, Larkin'in skorer oyunuyla maça ağırlığını koydu. Efes, Larkin'in isabetli atışlarıyla soyunma odasına 51-42'lik skorla üstün girdi.

Anadolu Efes çok rahat

Üçüncü periyotta hücumda ve defansta Galatasaray Nef'e karşı büyük bir üstünlük kuran Anadolu Efes, Larkin'in art arda attığı 3 sayılık basketlerle farkı iyice açtı ve son çeyreğe 81-53'lük skorla önde girdi.

Son periyotta rahat bir oyun ortaya koyan Anadolu Efes, müsabakayı 104-77'lik skorla kazandı ve final maçında Fenerbahçe Beko'nun rakibi oldu.
 













Yorumlar (0)