"Ambulans görevlisi, Omar'ın fotoğrafını paylaştı!"

Galatasaray yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Omar Elabdellaoui'nin yüzünde havai fişeğin patladığını hatırlatarak, söz konusu futbolcuya ait görüntüleri ambulans görevlisinin paylaştığını ifade etti. 

SPOR 01.01.2021, 13:05
"Ambulans görevlisi, Omar'ın fotoğrafını paylaştı!"

Galatasaray forması giyen Omar Elabdellaoui'den oldukça tatsız bir haber geldi. 29 yaşındaki futbolcunun yüzünde havai fişek patladı. Yılbaşı kutlaması sırasında talihsiz bir olay yaşayan Norveçli futbolcu hemen ameliyata alındı. 

Tecrübeli futbolcuya ait fotoğrafların sosyal medyada paylaşılması ise tepkilere neden oldu. Galatasaray yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, söz konusu fotoğrafların ambulans görevlisi tarafından paylaşıldığını belirtti. 

Omar Elabdellaoui'nin talihsiz bir kaza geçirdiğini aktaran Abdurrahim Albayrak, ambulans görevlisinin görüntüleri sosyal medya platformlarında paylaştığını söyledi.

Abdurrahim Albayrak, bu durumu "günah" ve "ayıp" olarak nitelendirirken, söz konusu futbolcunun üç çocuğa sahip olduğunu ifade etti.

Fotoğrafları paylaşmanın "vicdansızlık" olduğuna dikkat çeken Abdurrahim Albayrak, yaşanan olayın ardından Fatih Terim'in de hastaneye geldiğini söyledi.

Abdurrahim Albayrak, Omar Elabdellaoui'nin gözlerinin yıkanacağını belirterek, hekimlerin gerekli müdahaleyi yaptıklarını kaydetti. 

Norveçli futbolcunun bilincinin açık olduğunu ve kendisiyle konuştuğunu ifade eden Abdurrahim Albayrak, bu durumun kendilerini üzdüğünü aktardı. Abdurrahim Albayrak, saat 22.00 civarlarında havai fişek patlatırken bu olayın yaşandığını ancak söz konusu futbolcuyla daha ayrıntılı bir şekilde konuşamadığını belirtti. 

Yorumlar (0)