Amatör Lig'de Kerem - Marcao vakası! Takım arkadaşını tekme tokat dövdü

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu ile Marcao arasında saha içinde yaşanan kavganın bir benzeri Denizli’de yaşandı. Süper Amatör Lig’de yer alan Değirmenönüspor’un 2 oyuncusu, pas atmama tartışmasından sonra sahanın ortasında tekme tokat kavga etti.

SPOR 10.11.2021, 08:01 10.11.2021, 17:18
Amatör Lig'de Kerem - Marcao vakası! Takım arkadaşını tekme tokat dövdü

Denizli Süper Amatör Lig A Grubu'nda oynanan 4. hafta maçında, Değirmenönüspor ile Buldan Belediyespor karşılaşmasının 87. dakikasında Değirmenönüsporlu futbolcular Mehmet Berke Atalay ve  Doğukan Kesikbaş arasında şiddetli bir tartışma yaşandı.

Sahanın ortasında takım arkadaşını tekme tokat dövdü

Pas atmamam meselesi yüzünde iki takım arkadaşı arasında çıkan sözlü tartışma, aniden yumruklu kavgaya düştü. Mehmet Berke Atalay, sinirlerine hakim olamayarak kavga esnasında yere düşen arkadaşı Doğukan Kesikbaş'ı tekmelemeye başladı.

Taraftarların gözü önünde cereyan eden tekme tokatlı kavgaya, iki futbolcunun takım arkadaşları tarafından müdahale edildi. Teknik heyet, yedekler ve emniyet güçlerinin müdahalesi sonrası güçlükle birbirinden ayrılan oyuncular, hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

Sahadan ayrıldıkları esnada bile oldukça sinirli oldukları fark edilen oyuncuların yaşadığı gerilim, soyunma odasında da sürdüğü belirtildi.

Yorumlar (0)